resim ve fotoğraf çok çekmem çekersem iclouda depolasam yeterli olur değil mi ?Resim çekmiyorsan yeter bence, bende 64 gb Xs Max var bir sürü uygulama var ama nerdeyse hiç resim yok 10 gb boş alanım var hala
Fotoğraf çeksen bile gayet yeterli gelir.resim ve fotoğraf çok çekmem çekersem iclouda depolasam yeterli olur değil mi ?
Fazlasıyla yeterli. 64GB bile yetiyor bana ki 2000 den fazla fotoğraf var ve 50 ye yakın uygulama yüklü cihazda.arkadaşlar selam iphone 13 alıcam sizce 128 gb beni götürür mü çok oyun oynamam genellikle sosyal medya da takılırım çok video ve fotoğraf çeken biri değilim
O cihaza 256 biraz şart gibi ya, video tarafında 1080P limiti oluyor 128GB modele özel, daha üst depolamalar 4K kayıt yaparken 128GB da limit saçma olmuş13 pro aldım, kamerasından dolayı bol bol foto video çekiyorum 128 var gayet yetiyor
hayır, öyle bir limit yok normal videoda. sadece ham video çekmek istersen o limit var o da gereksiz zaten. editle vs uğraşmıyorum.Fazlasıyla yeterli. 64GB bile yetiyor bana ki 2000 den fazla fotoğraf var ve 50 ye yakın uygulama yüklü cihazda.
Buna rağmen 40GB dolu bende yani daha 24GB boş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O cihaza 256 biraz şart gibi ya, video tarafında 1080P limiti oluyor 128GB modele özel, daha üst depolamalar 4K kayıt yaparken 128GB da limit saçma olmuş
Düz iPhone 13 için bu geçerli değil zaten bu özellik sadece 13 Pro larda var.