Neler Yeni

❌İndirim Bitti! İPHONE 13 128GB 29799₺

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar, İşlemci, Ekran Kartı
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
Muhtemelen satıcı hesabı çalıntı hocam diğer ürünler genelde telefon kılıfı bu aralar artmaya başladı.
Epey adlı site aslında bunları araştırıp koymalı epeye girdiginizde en basta cıkıyor epey her iphone 13 ü koymuyor genelde indirimdeyken
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence satıcı konuyu açan kişi :D
Değilim :D

beklnq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Mustafa Beklen
Epey adlı site aslında bunları araştırıp koymalı epeye girdiginizde en basta cıkıyor epey her iphone 13 ü koymuyor genelde indirimdeyken

Değilim :D
Epey,akakçe türevi siteler bunları algılabileceklerinş sanmıyorum hocsm fiyat olarak hangisi düşükse onları sıralıyorlar. Geçenlerde n11 üzerinde 1300tlye A320 satın aldım. 2-3 gün bekledim hiçbir şekilde satıcı ürünü vs onaylamadı hatta tüm ürünelrni sildi. Muhtemelen onunda hesabı çalınmıştı. Dileyen arkadaşlae şanslaronı deneyebilirler fakat bana parayı bağlamak pek mantıklı gelmedi.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Bence hesap çalındı kimseye göndermezler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
Arkadaşlar Satıcıya güvenmemenizi öneriyorum çünkü başka forum sitelerine gün içerisinde tekrar s24ultra ile düşmüş 49 bin tl ye bugün için kimi kandırırsam kârdır hesabı oltalama yapmaya çalışıyor konu sahibi olarak uyarıyorum itibar etmenizi tavsiye etmiyorum

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Arkadaşlar Satıcıya güvenmemenizi öneriyorum çünkü başka forum sitelerine gün içerisinde tekrar s24ultra ile düşmüş 49 bin tl ye bugün için kimi kandırırsam kârdır hesabı oltalama yapmaya çalışıyor konu sahibi olarak uyarıyorum itibar etmenizi tavsiye etmiyorum
Para gitmez zaten büyük ihtimalle alanların 14 gün askıda kalacak parası.

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
Para gitmez zaten büyük ihtimalle alanların 14 gün askıda kalacak parası.
Ben suan öğrendim n11 de bot atma gibi birşeyin oldugunu bilmedigim için attım ürünün gerçeklik payı tartışılır fakat piyasası 36 bin ki o da pttavm gibi aynı türev yerlerde satılıyor yani o fiyata göre 7 bin tl düşük olması gerçekten absürt geldi şansınızı deneyin(denemeyin)(yatırım tavsiyesi değildir) :D

Ben şöylede düşündüm gerçeklik olarak 18 eylül günüde iphone 13 indirime girdi 30500 tl ve gerçekti stoklar anında tükendi ve tekrar n11 de idi yani bunada biraz şans veriyorum gerçeklik açısından

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Ben suan öğrendim n11 de bot atma gibi birşeyin oldugunu bilmedigim için attım ürünün gerçeklik payı tartışılır fakat piyasası 36 bin ki o da pttavm gibi aynı türev yerlerde satılıyor yani o fiyata göre 7 bin tl düşük olması gerçekten absürt geldi şansınızı deneyin(denemeyin)(yatırım tavsiyesi değildir) :D
Bence hesap çalındı 2 hafta içerisinde para iadesi yapılır gibi geldi, çünkü hesap sahibinin asıl kategorisi bu değil.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Ne???

Top Bottom