Bekir Küllac
80+
- Reaksiyon skoru
- 104
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hmm anladım ama indirm dogruysada adamın hakkına girmeyelim10 puan olması bir şey değiştirmiyor n11de bot basmak zor değil
Hmm anladım ama indirm dogruysada adamın hakkına girmeyelim10 puan olması bir şey değiştirmiyor n11de bot basmak zor değil
Satıcı adından da anlaşılıyor zatenhocam ben bu paraya 5 ay önce iphone 12 aldım bu paraya 13 olması biraz saçma değpilmi kesin bişey var
Bence satıcı konuyu açan kişiMuhtemelen satıcı hesabı çalıntı hocam diğer ürünler genelde telefon kılıfı bu aralar artmaya başladı.
Epey adlı site aslında bunları araştırıp koymalı epeye girdiginizde en basta cıkıyor epey her iphone 13 ü koymuyor genelde indirimdeykenMuhtemelen satıcı hesabı çalıntı hocam diğer ürünler genelde telefon kılıfı bu aralar artmaya başladı.
DeğilimBence satıcı konuyu açan kişi![]()
bu fiyata satmasının imkanı yok hakka girdiğimizi düşünmüyorumHmm anladım ama indirm dogruysada adamın hakkına girmeyelim
Şuan banada öyle geliyor bende 6 ay önce 36 bine almıstım telefonu satıcı şimdi siz diyince pek güvenilir gelmedi banadabu fiyata satmasının imkanı yok hakka girdiğimizi düşünmüyorum
Epey,akakçe türevi siteler bunları algılabileceklerinş sanmıyorum hocsm fiyat olarak hangisi düşükse onları sıralıyorlar. Geçenlerde n11 üzerinde 1300tlye A320 satın aldım. 2-3 gün bekledim hiçbir şekilde satıcı ürünü vs onaylamadı hatta tüm ürünelrni sildi. Muhtemelen onunda hesabı çalınmıştı. Dileyen arkadaşlae şanslaronı deneyebilirler fakat bana parayı bağlamak pek mantıklı gelmedi.Epey adlı site aslında bunları araştırıp koymalı epeye girdiginizde en basta cıkıyor epey her iphone 13 ü koymuyor genelde indirimdeyken
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Değilim![]()
Para gitmez zaten büyük ihtimalle alanların 14 gün askıda kalacak parası.Arkadaşlar Satıcıya güvenmemenizi öneriyorum çünkü başka forum sitelerine gün içerisinde tekrar s24ultra ile düşmüş 49 bin tl ye bugün için kimi kandırırsam kârdır hesabı oltalama yapmaya çalışıyor konu sahibi olarak uyarıyorum itibar etmenizi tavsiye etmiyorum
Ben suan öğrendim n11 de bot atma gibi birşeyin oldugunu bilmedigim için attım ürünün gerçeklik payı tartışılır fakat piyasası 36 bin ki o da pttavm gibi aynı türev yerlerde satılıyor yani o fiyata göre 7 bin tl düşük olması gerçekten absürt geldi şansınızı deneyin(denemeyin)(yatırım tavsiyesi değildir)Para gitmez zaten büyük ihtimalle alanların 14 gün askıda kalacak parası.
Bence hesap çalındı 2 hafta içerisinde para iadesi yapılır gibi geldi, çünkü hesap sahibinin asıl kategorisi bu değil.Ben suan öğrendim n11 de bot atma gibi birşeyin oldugunu bilmedigim için attım ürünün gerçeklik payı tartışılır fakat piyasası 36 bin ki o da pttavm gibi aynı türev yerlerde satılıyor yani o fiyata göre 7 bin tl düşük olması gerçekten absürt geldi şansınızı deneyin(denemeyin)(yatırım tavsiyesi değildir)![]()