Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,135
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurtdışı istemiyorum açıkçasıO kadar verilmez o telefona, sahibinden’de yurtdışı iphone 13’ler 12.500’e falan bulunur
Yurtdışı istemiyorum açıkçasıO kadar verilmez o telefona, sahibinden’de yurtdışı iphone 13’ler 12.500’e falan bulunur
Türkiye’den almaya kalkarsanız 5 bin lira falan daha fazla vereceksiniz amaYurtdışı istemiyorum açıkçası
her iphone konusuna şunu yazıyorsun.4 ayda bir hat mı değiştirsin millet.onu alacağına 12 alır uğraşmaz.O kadar verilmez o telefona, sahibinden’de yurtdışı iphone 13’ler 12.500’e falan bulunur
Sıfır garantili adıma faturalı istiyorum bu konuda çok hassasımTürkiye’den almaya kalkarsanız 5 bin lira falan daha fazla vereceksiniz ama
Milleti türkiye telefonlarına iteleyerek kazıklanmaya teşvik ediyorsunuz.her iphone konusuna şunu yazıyorsun.4 ayda bir hat mı değiştirsin millet.onu alacağına 12 alır uğraşmaz.
Ya birader herkes senin gibi işsiz mi? Bi fiziksel bi e sime geçsin. 13 yerine 12 kullanırım onunla uğraşmam. Kaldı ki öyle yapıyorum. O kadar para verdiğim cihazda garanti isterim.Milleti türkiye telefonlarına iteleyerek kazıklanmaya teşvik ediyorsunuz.
Bu ülkede her şey bir gecede değişebilirGençler bir şekilde iPhone 13 256gb 16 bin 800 TL ye gelicek bana sıfır internet den alıcam sizce pahalı mı hala yoksa artar mı veya düşer mı daha
Bu çok doğru şuan acayip arada kalmış durumdayımBu ülkede her şey bir gecede değişebilir
Ben Birak 16 bini 1000 TL lik telefona bile gözümden sakinmiyorum bu konularda bir hayli titizimo telefonu 16 bin 800 TL lik kullanacaksan al tavsiyem 12 veya 12 mini alman veya 11 de olabilir
o anlamda değil yani sen o telefonun kamerasını 16-800 tl lik kullanacakmısın ? işlemcisini ? ekranını ? bunlar önemli tavsiyem 11 veya 12 miniBen Birak 16 bini 1000 TL lik telefona bile gözümden sakinmiyorum bu konularda bir hayli titizim