Neler Yeni

iPhone 13 256gb 17k teklif var

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
1 ay önce 15800 e aldığım iPhone 13 e 17 K teklif geldi sizce satmalımıyım öyle telefon ile işim çok olmuyor oyun oynamam video vlog tarzı işim olmaz genelde öyle takılmak video izlemek film izlemek vs için kullanıyorum satıp Pocco x3 pro alıp birde sistem almak mantıklı mı üstüne biraz koyup

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,282
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
1 ay önce 15800 e aldığım iPhone 13 e 17 K teklif geldi sizce satmalımıyım öyle telefon ile işim çok olmuyor oyun oynamam video vlog tarzı işim olmaz genelde öyle takılmak video izlemek film izlemek vs için kullanıyorum satıp Pocco x3 pro alıp birde sistem almak mantıklı mı üstüne biraz koyup
Bence zaten oyun oynamadığınız için Note 10S alın sizi tatmin eder. Poco x3 pro oyun cihazı. Ayrıca sisteme ihtiyacınız var ise sizin için gayet mantıklı olur telefonu az kullanıyorsunuz anladığım kadarı ile.

TİTAN.

80+ Platinum
Güzel olabilir İphone 13 bilmiyorum nasıl ama poco x3 pro kullanıyorum telefon gerçekten mükemmel ama sen bilirsin

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,988
İsim
Oğuz Oğuz
Biraz baktım 18-19 arası ilanlar var.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence zaten oyun oynamadığınız için Note 10S alın sizi tatmin eder. Poco x3 pro oyun cihazı. Ayrıca sisteme ihtiyacınız var ise sizin için gayet mantıklı olur telefonu az kullanıyorsunuz anladığım kadarı ile.
Ayn işim yok çok sosyal medya YouTube ve çeşitli eğitim programlarına katılıyorum pili güçlü cihaz istiyorum biraz da
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz baktım 18-19 arası ilanlar var.
Ben öyle fırsatçılardan değilim

Gorfo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Gorfo gorfo
Kardeşim yanlış anlama beni ama niye aldın o zaman 15 k ya öyle bir telefon

AydNn

80+ Bronze
ben 12 pro 128i 13den daha ucuza almıştım galiba şuan fiyatlar gerçekten mükemmel

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,282
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ayn işim yok çok sosyal medya YouTube ve çeşitli eğitim programlarına katılıyorum pili güçlü cihaz istiyorum biraz da
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben öyle fırsatçılardan değilim
IOS istersen İphone 12' ye düşebilirsin yine 2. el alıp. Android olur sıkıntı yaratmaz diyorsan a52s gibi cihazlara da bakabilirsin pil ve ömür bakımından gayet iyi.

Top Bottom