Neler Yeni

İPHONE 13 ALACAĞIM HANGİ MAĞAZADAN ALAYIM

GGece

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Gece
arkadaşlar sa iphone 13 alacağım kredi kartına tek çekim olarak hepsiburadada 34k ama mağazada elden teslimde 36k ya satıyolar en sağlamı mağazadan almak diye düşünüyorum turkcellden falan mı yoksa mediamarkttan mı almalıyım

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Alkan Köroğlu
arkadaşlar sa iphone 13 alacağım kredi kartına tek çekim olarak hepsiburadada 34k ama mağazada elden teslimde 36k ya satıyolar en sağlamı mağazadan almak diye düşünüyorum turkcellden falan mı yoksa mediamarkttan mı almalıyım
mağzadan alırken kurumsal mağzalardan istediğiniz gibi alabilirsiniz

Sezerinho10

80+ Bronze
Aleykümselam turkcellde 1k daha ucuz turkcellden alabilirsin

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Volkan
Teknosadan alma dolandırıyorlar adamların ağzı laf yapıyor başka şey satmak için yalıyorlar bildiğin sende almış oluyorsun otomatik alacaksan da takma telefonu al çık

GGece

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Gece
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aleykümselam turkcellde 1k daha ucuz turkcellden alabilirsin
teşekkürler dostum turkcellden alayım o zaman aksesuarıda beleşe getiririm belki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teknosadan alma dolandırıyorlar adamların ağzı laf yapıyor başka şey satmak için yalıyorlar bildiğin sende almış oluyorsun otomatik alacaksan da takma telefonu al çık
direkt alıp çıkcam zaten

PNSHER

80+ Bronze
Büyük Carrefour larda da telefon satılıyor. Teknosa , vatan gibi yerlere göre daha uygun oluyor bir bakın derim.

GGece

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Gece
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük Carrefour larda da telefon satılıyor. Teknosa , vatan gibi yerlere göre daha uygun oluyor bir bakın derim.
stokları kesin bitirmişlerdir bugün uğrayayım

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Grant
Bence ne kadar garanti olsada 2k az para değil :/ Hepsiburadadan satıcı güvenliyse ordan al derim.

Sezerinho10

80+ Bronze
teşekkürler dostum turkcellden alayım o zaman aksesuarıda beleşe getiririm belki
Mesaj otomatik birleştirildi:

direkt alıp çıkcam zaten
Şimdiden hayırlı olsun , güzel günlerde kullan

GGece

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Gece
Bence ne kadar garanti olsada 2k az para değil :/ Hepsiburadadan satıcı güvenliyse ordan al derim.
evet ben de öyle düşünüyorum ama işte iadedir cart curt o işlerde sıkıntı olmasın diye mağazadan alıcam bir de telefona ihtiyacım var 2 gün beklemek mantıklı gelmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,034,156
Üyeler
163,953
Son üye
YalnızKutup