Neler Yeni

IPhone 13 Alınır Mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mert
Arkadaşlar merhaba. İOS'a geçmek istiyorum ve bütçem İphone 13'ü kurtarıyor. İphone 13 hâlâ alınır mı sizce ? Bazıları çok memnun bazıları ise yeni gelecek güncellemelerden sonra ram vs. yetersiz kalıp kastırabilir diyor. Sizin de fikirlerinizi almak istedim android telefon önermezseniz sevinirim

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,950
İsim
Can BOZKURT
Arkadaşlar merhaba. İOS'a geçmek istiyorum ve bütçem İphone 13'ü kurtarıyor. İphone 13 hâlâ alınır mı sizce ? Bazıları çok memnun bazıları ise yeni gelecek güncellemelerden sonra ram vs. yetersiz kalıp kastırabilir diyor. Sizin de fikirlerinizi almak istedim android telefon önermezseniz sevinirim
Evet hala alınır.

BYsimit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
BYsimiti
güncelleme ile yavaşlar ios 19da kendini belirtir eski cihaz almak mantıksız

MoonWalk

80+ Silver
iOS tarafı için hâlen alınabilir (sıfır olarak ve sınırlı bütçede) ancak normalde alınması şu an için pek mantıklı değil. iOS da olsa RAM önemli, 2025'in ortasına doğru gelirken 4 GB RAM söz konusu neticede ve güncellemelerle performansı daha da düşebilir, son iOS güncellemeleri bazı kullanıcılarda pozitif etki oluşturmamış. 2. el daha iyi olur en azından, Pro/Pro Max daha kabul edilebilir bu bütçeler için.

Son düzenleme:

Ricardo Quaresma-

80+ Silver
illa iosa geçceksen imkan varsa ve senın için sorun değilse yd 15pm al,ama sorun olacaksa ıp13 alınır,tabi ıos hevesınız yoksa kesınlıkle tavsiye etmem

Clydee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yusuf Özsipahi
2 sene daha güncelleme alıcak ama bence alma ben de kullanıyorum 2 yıldır bence apple ürünleri artık alınmaz android al ben de öyle yapacağım bundan sonra

Emirss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Efe Sevinç
2 sene daha güncelleme alıcak ama bence alma ben de kullanıyorum 2 yıldır bence apple ürünleri artık alınmaz android al ben de öyle yapacağım bundan sonra
neden apple ürünleri artık alınmıyormuş hocam?

Ensar1453

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
EnsarTelli
hocam oyun oynamıyorsan
60hz senin için problem değilse
çokta iyi kamera şart değil diyorsan
güncellemesi 2 yıl daha olsun yeter bana diyorsan
günde en az 2 saat şarj ederim bir şey olmaz
128gb ta bana yeter dersen alınır
yoksa alınmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

neden apple ürünleri artık alınmıyormuş hocam?
pazar payı küçülüyor
fiyatları olması gerekenin çok üstünde
f/p odaklı cihaz üretmiyor
tr fiyatladırmaları berbat
ve daha bi dünya sıkıntı ?

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,127
İsim
Eşref Tek
Evet halen alınır , alınmaz diyenlere bakma fakat şöyle kriter mevcut ; eğer İOS bir telefona geçmek istiyorsan ve bütçen kısıtlı ise en dip model 13 ya da ikinci el bulursan 14 olmalı.
Kasma konusunda bizzat yakınım kullanıyor ve üstelik sosyal medya ve kamera uygulamalarını çok kullanıyor şu an gayet memnun o da android bir telefondan geçti.
İOS tarafı öyle ram sıkıntısı yapacak bir sistem değil fakat şöyle bir sorun olabilir güç tasarrufu moduna aldığında telefonu gözle görülür bir performans kaybı olacaktır çünkü zaten en güncel Apple modellerinde bile bu seçenek hayli güç düşürüyor ee haliyle bir önceki modellerde daha da bir performans kaybı olacaktır ama onun dışında gayet güzel bir telefon.

hocam oyun oynamıyorsan
60hz senin için problem değilse
çokta iyi kamera şart değil diyorsan
güncellemesi 2 yıl daha olsun yeter bana diyorsan
günde en az 2 saat şarj ederim bir şey olmaz
128gb ta bana yeter dersen alınır
yoksa alınmaz

pazar payı küçülüyor
fiyatları olması gerekenin çok üstünde
f/p odaklı cihaz üretmiyor
tr fiyatladırmaları berbat
ve daha bi dünya sıkıntı ?
A15 bionic çipi performans konusunda küçümseyeni de ilk defa görüyorum enteresanmış , iphone 16 ve üzeriyle kıyaslarsan anlarım da ondan öncekiler hemen hemen aynı şeyin lacivertini kullanıyorlar keza iPhone 14 bile A15 boyanmışını kullanıyor.
asıl işlemci farkı A17 Pro - A18 ve A18 Pro işlemcileriyle olur.

Top Bottom