Düşmez diye düşünüyorum.Ablama iphone 13 alıcaz ama iphone 16'nın çıkmasını bekliyoruz belki 13'un fiyatı düşer diye sizce düşer mi?
Belki elinde kalıcakları falan anlayıp düşürürler yadüsmez cunku uretımlerı durdu serbest pıyasa ıslıyor suanda
zor ama ihtimal varBelki elinde kalıcakları falan anlayıp düşürürler ya
11-12 den örnek alırsan öyle olmuyor maalesef.Belki elinde kalıcakları falan anlayıp düşürürler ya
İp13 16 gelince satıştan kalkıcak ayrıca düşmez benden söylemesi sahip olan biri olarak söyleyebilirim bunu.Ablama iphone 13 alıcaz ama iphone 16'nın çıkmasını bekliyoruz belki 13'un fiyatı düşer diye sizce düşer mi?
düşmez en az üstüne şuan ki fiyatın 5 ile 10k olacağını düşünüyorum çünkü çöp katagorisine giren sıfat tanımı olarak tek iyi yanı kamera ve işletim sistemi olan ip11 128 gb 25k ha dersinki ip15 e zorlarım o zaman bekle onda düşüş olacağını düşünüyorum minimal düzeyde olsa bileAblama iphone 13 alıcaz ama iphone 16'nın çıkmasını bekliyoruz belki 13'un fiyatı düşer diye sizce düşer mi?
Ablama iphone 13 alıcaz ama iphone 16'nın çıkmasını bekliyoruz belki 13'un fiyatı düşer diye sizce düşer mi?
9 eylulde 16 modelı cıkacak zamlanırDoğru mu bu liste yaa
maalesef ama yine az miktarda yapıyorlar geçen seneye bakaraktanDoğru mu bu liste yaa