IPhone 13 hala alınır mı?

Wegass

80+
Reaksiyon skoru
4
Birkaç gündür iPhone 15 bakıyorum ama 60Hz olması ve fansız olması pek hoşuma gitmedi. 13-14'ün Pro modellerine baktım ama yenilenmiş dışı satılan bulamadım ve iPhone 13'ün hem fiyatının daha uygun olması sebebiyle merak ettim hala alınır mı? Çok oyun oynamıyorum en fazla Clash Royale giriyorum günde yarım saat o kadar.

-Uzun süre kullanıma (6-7 yıl) uygun mu?
-Kac sene daha güncelleme alır?
-Guncelleme alması bittikten sonra günlük kullanımda hala kullanılır mı?(Instagram, X vb.)

S24 fe ye baktın mı 120 hz ekran 7nyıl güncelleme desteği fln yoksa illa iphone
O fiyata ztn düzgün iphone bulamazssın

Bence alınmamalı.

S24 fe ye baktın mı 120 hz ekran 7nyıl güncelleme desteği fln yoksa illa iphone
O fiyata ztn düzgün iphone bulamazssın
S serisine baktım ama Android kullanmak istemiyorum artık kaç senedir hangi telefonu kullanırsam kullanıyım hepsi ısınma donma sorunları çıkartıyor. S24fe arkadaşım kullaniyo ve telefon daha nerdeyse yeni olmasına rağmen ısınma sorunu var.

S serisine baktım ama Android kullanmak istemiyorum artık kaç senedir hangi telefonu kullanırsam kullanıyım hepsi ısınma donma sorunları çıkartıyor. S24fe arkadaşım kullaniyo ve telefon daha nerdeyse yeni olmasına rağmen ısınma sorunu var.
S24 fe bu fiyata alabileceğin en iyi tellerden biri
Anlıyorum seni ama bu arada iphone 13 en çok ısınan tellerden biri diye biliyorum
İphone kullanmak çok istiyorsun ama sende biliyorsun bu fiyata düzgün iphone alınmıyor iyi bir şey istiyorsan iphon da 70 80 k vereceksin
Sen bilirsin

Birkaç gündür iPhone 15 bakıyorum ama 60Hz olması ve fansız olması pek hoşuma gitmedi. 13-14'ün Pro modellerine baktım ama yenilenmiş dışı satılan bulamadım ve iPhone 13'ün hem fiyatının daha uygun olması sebebiyle merak ettim hala alınır mı? Çok oyun oynamıyorum en fazla Clash Royale giriyorum günde yarım saat o kadar.

-Guncelleme alması bittikten sonra günlük kullanımda hala kullanılır mı?(Instagram, X vb.)
Bence Android e yönelmek artık daha mantıklı o fiyatlara s24 var ve iPhone 13 ten kat ve kat daha iyi

60hz olmasına takma. Iphone 16 bile 60hz.

Alınır. 3-4 sene daha kullanırsın.

Alınmaz hocam.

Sebebiyle beraber yazinki neden alınmayacağını anliyim.
3 senelik tel daha kullanırsın ama pek performans bekleme. Bende s23 var 2 yılı geçti nerdeyse taş gibi hala hızlı donma ısınma yok. Alıcaksan uzun ömürlü istiyorsan s25 almaya çalış. Yıllarca kullanırsın.

ben aldım aktif kullanıyorum bence çok çok iyi ama 0 iphone 13 alacak paran varsa kesinlikle 30küsür bin lira etmeyecek bi telefon dolayısıyla o paralara 2. el daha üst bi segment bakmanı öneririm. Tam olarak senin gibi ios kullanmak iphone geçmek istiyordum iyi de yaptım gayet memnunum iphone 13 çok güzel bi telefon hala iş gören bi telefon oyunları kaldırıyor vs ancak dediğim gibi fp açısından 30k kesinlikle etmez.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet
ben aldım aktif kullanıyorum bence çok çok iyi ama 0 iphone 13 alacak paran varsa kesinlikle 30küsür bin lira etmeyecek bi telefon dolayısıyla o paralara 2. el daha üst bi segment bakmanı öneririm. Tam olarak senin gibi ios kullanmak iphone geçmek istiyordum iyi de yaptım gayet memnunum iphone 13 çok güzel bi telefon hala iş gören bi telefon oyunları kaldırıyor vs ancak dediğim gibi fp açısından 30k kesinlikle etmez.
Çevremdeki iPhone 13 kullananlara sordum çoğu senin gibi söyledi ikinci el de sağlam bulabilirsem pro model bulmaya caliscam bulamazsam 15 alcam gibi öneri için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,606
Üyeler
183,146
Son üye
finbye10
Geri