13 Pro bence. 120Hz ekran gibi bir nimete sahip en azından, iPhone 15 bile 60Hz şaka gibi.selamlar 0 iPhone 13 mü almak mantıklı 7-8 ay garantili iPhone 13 pro 2. el mi siz olsanız ne yapardınız fikir verirseniz sevinirim
iPhone alan adam Hz nedir biliyor mu sanki arkada elma görünce yapışıyor13 Pro bence. 120Hz ekran gibi bir nimete sahip en azından, iPhone 15 bile 60Hz şaka gibi.
120Hz yapsalar bir ihtimal iPhone 15 alırdım cidden o hariç güzel cihaz çünkü. Ama saçmalıyor adamlariPhone alan adam Hz nedir biliyor mu sanki arkada elma görünce yapışıyor
kanka temizden kasıt açılmamış falan dimi garanti önemli mi senceAynı şekilde bende arada kalmıştım tercihim 2.el 13prodan yana oldu ve keşke sıfır 13 alsaydım demiyorum temiz bir şey bulursan pro al
Evet telefonun değişeni vs olmaması önemli onun dışında temizse telefon garantiye pek ihtiyacın kalmaz zaten.kanka temizden kasıt açılmamış falan dimi garanti önemli mi sence
kanka bide sen pil yüzdesi kaç olarak aldın yani kaç olmalı sizce en düşük sağlıklı 1 sene idare etmesi içinAynı şekilde bende arada kalmıştım tercihim 2.el 13prodan yana oldu ve keşke sıfır 13 alsaydım demiyorum temiz bir şey bulursan pro al
90 95 den düşük olmasınkanka bide sen pil yüzdesi kaç olarak aldın yani kaç olmalı sizce en düşük sağlıklı 1 sene idare etmesi için
En düşük 85 olması lazım hocamkanka bide sen pil yüzdesi kaç olarak aldın yani kaç olmalı sizce en düşük sağlıklı 1 sene idare etmesi için