İphone 13 nasıl !!!!!

Maizen

80+
Reaksiyon skoru
24
Elimde şu an iphone 7 var 6 senedir kullanıyorum artık telefon değiştireceğim ve 13 alacağım ama sabit oynadığım 2 oyun var pubg , wild rift sıkıntısız ve rahat bir şekilde oynatır mı? İphone 7 de bi dönem çok rahat oynuyordum sonra kasmaya , ısınmaya başladı ve oynatmadı.

iphone 13 duymasın bu soruyu

Bu haftaya piyangoyu vurursam 3 çeyrek var 100k felan çıksa 25 çeyrek mis telefon alırım yoksa 7 k bütçeye bir şey bakarım dkhdh

Iphone 13 kullanıyorum. Oyunu istediğiniz gibi oynatır evet fakat telefonu ağırlıklı olarak oyun için kullanacaksanız tavsiye etmem. Telefona yazık olur demek istediğim ya da Iphone 13 gereksiz olur. 4000 TL'lik telefon ile de aynı oyunları 10 numara oynayabilirsiniz. Oyun oynayıp cihazın pil ömrünü hızlıca bitirmek mantıklı olmayabilir. Pil değişimi de bir masraf sonuçta.

dehşet-ül vahşet kardeşim kamerası harika alabilirsen almanı tavsiye ederim

Tamam kanka anladık iPhone 13 alıcan zenginsin. Dünya devi bir markanın neredeyse herkesin dilinde olan telefonu pubg açar mı diyorsun? Mantık 0.

Elimde şu an iphone 7 var 6 senedir kullanıyorum artık telefon değiştireceğim ve 13 alacağım ama sabit oynadığım 2 oyun var PUBG , wild rift sıkıntısız ve rahat bir şekilde oynatır mı? İphone 7 de bi dönem çok rahat oynuyordum sonra kasmaya , ısınmaya başladı ve oynatmadı.
bana sanki konu açılmak için açılmış gibi geldi dostum o kadar para veriyosun bi zahmet oynatsın.

13 alınmaz. İlla alcaksan 12 al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,692
Üyeler
190,787
Son üye
mticrayzen
Geri