Neler Yeni

iPhone 13 nereden ucuza ve taksitle alınır?

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Berat
iPhone 13 almak istiyorum 2 el daha iyi olur ama taksit yapınca 2 ele faiz ile aynı fiyata geliyor sıfırıyla sanırım nereden ucuza alabilirim veya faizsiz taksit yapabilir miyim? 2 el de taksit yapabilir miyim kupon ile vs ucuza getiren taksit yapan yerler var mı? kredi kartı var.

preus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Yusuf Aydın
iPhone 13 almak istiyorum 2 el daha iyi olur ama taksit yapınca 2 ele faiz ile aynı fiyata geliyor sıfırıyla sanırım nereden ucuza alabilirim veya faizsiz taksit yapabilir miyim? 2 el de taksit yapabilir miyim kupon ile vs ucuza getiren taksit yapan yerler var mı? kredi kartı var.
sen klavye satıyordun bana :D ben de sana ıphone 13 pro satayım tertemiz faturalı :D

şahin doğan

80+ Platinum
Dediklerinin hiçbiri olmaz. Faizsiz kredi diye bir şey yok. Yenilenmiş alırsan 12 taksit ile alırsın ancak.

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sen klavye satıyordun bana :D ben de sana ıphone 13 pro satayım tertemiz faturalı
kaça veriyon telefon almak için satıyorum zaten klavyeyi de :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediklerinin hiçbiri olmaz. Faizsiz kredi diye bir şey yok. Yenilenmiş alırsan 12 taksit ile alırsın ancak.
sahibinden param güvende veya dolap gibi uygulamalardan alsam kaç taksit olur?

PffPanda

80+ Bronze
Durumun belki olmayabilir yada belkide daha ucuza getirmek istiyorsundur ama cidden böyle uğraşmaya değmez aldığın cihazdan da soğursun . Sıfır bulabiliyorsan sıfır almak her zaman sıfırı almak ve sıfır hissiyatını sonuna kadar yaşamak en iyisidir . Ve ne aldığından emin olarak almış olacaksın . Yani bir sorun çıksa cihazın zaten sıfır olduğu için içinin de açılmadığını bildiğin için kafan rahat işini halledeceksin .

şahin doğan

80+ Platinum

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
medimarkt da şimdiş al sonra öde diye bir şey varmı öyle bir şey duymuştım

şahin doğan

80+ Platinum

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bazı bankalar sonradan taksitlendirme yapıyor. Telefonda yapan var mı emin değilim ama 22 Binlik telefona DenizBank 4 taksit için 1500 TL Faiz almıştı arkadaşımdan. Tek geçip uygulamadan bölmüştü. Bu şekilde birkaç karttan geçip farklı uygulamadan bölebilirsin. 3 Karttan geçmiş olsan 5 Bin TL yakın fark ödersin. 12 Taksit yapmış gibi olursun.

Nedox

80+ Bronze
Sahibden 6 taksit max yapiyor olmasi lazim. %5 veya %10 pay aliyor.

Top Bottom