İphone 13 Pil Sağlığı Çok Hızlı Düşüyor

merbaamet

80+
Reaksiyon skoru
50
Yenilenmiş bir cihaz aldım, batarya değiştiği diye biliyorum. 3UTools'ta tüm parçalar orijinal görünüyor ve 1011 şarj döngüsü yazıyor. Şu an batarya sağlığı %89.

Aldıktan 1 ay içinde %94–95'ten %89'a düştü. İlk 2 hafta günlük kullanım ~8–9 saatti, sonrasında sabahları 4–5 saat kullanıyorum. Şarj alışkanlığım: İlk 2 hafta %10'un altına düşmeden takmıyordum; son 2 hafta mümkün olduğunca %20'nin üstünde takıp %85–90 civarında çıkarıyorum.

Not: Apple'ın ~500 tam döngü civarında bataryaların daha hızlı tükenebilir diye 1-2 forum mesajı okumuştum.

Sorularım:

1. Bu kadar kısa sürede %5–6'lık sağlık kaybı normal mi?
  2. Ne yapmalıyım — servis/garanti/farklı bir test önerir misiniz?

1000 döngüde 95'te kalması zaten ekstra bir olay. Yazılımsal olarak 95 olarak kalmıştı büyük ihtimalle. 1000 Döngüde 89 bile fazlasıyla iyi zaten. Normal.

iphne da normal
Yenilenmiş bir cihaz aldım, batarya değiştiği diye biliyorum. 3UTools'ta tüm parçalar orijinal görünüyor ve 1011 şarj döngüsü yazıyor. Şu an batarya sağlığı %89.

Aldıktan 1 ay içinde %94–95'ten %89'a düştü. İlk 2 hafta günlük kullanım ~8–9 saatti, sonrasında sabahları 4–5 saat kullanıyorum. Şarj alışkanlığım: İlk 2 hafta %10'un altına düşmeden takmıyordum; son 2 hafta mümkün olduğunca %20'nin üstünde takıp %85–90 civarında çıkarıyorum.

Not: Apple'ın ~500 tam döngü civarında bataryaların daha hızlı tükenebilir diye 1-2 forum mesajı okumuştum.

Sorularım:

1000 döngü 93 daynıklılık özen gösteriyosun güzel sıkıntı deil bende eskiden 2010 giibiydi iphone 6 vardı 1000 döngü 94 dü çünkü eski piler dsaha az şarjtutoyo ve daynıklı ama pilini değiştirme dostum örnek alıp

Sorularım:

dostum benim 16 pro max cihazim bile 91 pil seviyesi ve dongu 405 sen dusun.

Kapitalizmin oyunları bunlar. Servise gidip uçuk fiyatlarda pil taktırmaya hic gerek yok. Tarafimca test edildi onaylandı. Deji marka telefonunla uyumlu bir pil alıp takıyorsun telefonuna. Mis gibi kullanıyorsun.

1000 döngüde 95'te kalması zaten ekstra bir olay. Yazılımsal olarak 95 olarak kalmıştı büyük ihtimalle. 1000 Döngüde 89 bile fazlasıyla iyi zaten. Normal.
Batarya değişmiş hocam ama dediğiniz gibi 1011 döngüde bu sağlık iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kapitalizmin oyunları bunlar. Servise gidip uçuk fiyatlarda pil taktırmaya hic gerek yok. Tarafimca test edildi onaylandı. Deji marka telefonunla uyumlu bir pil alıp takıyorsun telefonuna. Mis gibi kullanıyorsun.
ah yok hocam zaten servis uçuk fiyat veriyor ve genel olarak travma tarzı bir şey var bende ne bilgisayar ne de telefonculara güvenemiyorum, olabildiğince sorunları kendim çözmeye çalışıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,062
Üyeler
184,099
Son üye
göbekmarul
Geri