Yardım iPhone 13 Pro Çalışmama Sorunu ve Garanti Durumu

Yigityk

80+
Reaksiyon skoru
55
4 ay önce getmobilden a kalite 13 pro aldım sadece pili değişmiş olarak 4 a boyunca hiç sıkıntı yoktu dün telefon bi anda kapandı 3 dk de bir reset atmaya başladı telefona bi baktım pil bilinmeyen parça uyarısı vermeye başladı ve şarz yüzdesini göstermemeye başladı telefonu sallayınca içinden ses de geliyor sanırım pil yapışmamış sallanıyor sorun nedir garantiyemi göndermeliyim

Bir şey diyeceğim sonra biri şikayet edecek dava yiyeceğiz boşu boşuna gerek yok :d
12 Ay garanti adı altında satmıyorlar mı? Garantiye gönder.

Yenilenmiş cihazın gazabına uğramışsın. Geçmiş olsun, tecrübedir.

iade kapsama süresi doldu garantisi devam ediyor
Garantiye gönderip sıkıntıyı halletiktirdikten sonra cihazı elinden çıkarmanı öneririm. Yenilenmiş hiçbir cihaza güven olmaz.

keşke o paraya 0 15 alsaydım neyse iş işten geçti artık
Yenilenmiş 13 Pro'yu 50.000 TL'ye mi aldın? O fiyata düzgün kullanıcıdan sarı site üzerinden 14 Pro bulurdun. Her neyse, eğer aldığın yer garanti güvencesi veriyorsa oraya geri götür. Normal Apple servisi umursamaz.

Yenilenmiş 13 Pro'yu 50.000 TL'ye mi aldın? O fiyata düzgün kullanıcıdan sarı site üzerinden 14 Pro bulurdun. Her neyse, eğer aldığın yer garanti güvencesi veriyorsa oraya geri götür. Normal Apple servisi umursamaz.
yok 4 ay önce 41 e aldım da zorlayıp üstüne biraz daha koyabilirdim

yok 4 ay önce 41 e aldım da zorlayıp üstüne biraz daha koyabilirdim
Hocam yanlış anlama ama cidden çok akılsızca bi hareket yapmışsın yenilenmiş cihaz ne alınır nede kullanılır parana yazık garantiye gitse bile senin için hiç olumu bi süreç olmicak

Hocam yanlış anlama ama cidden çok akılsızca bi hareket yapmışsın yenilenmiş cihaz ne alınır nede kullanılır parana yazık garantiye gitse bile senin için hiç olumu bi süreç olmicak
ne desen haklısın zaten garantiden gelse bile bi kere midem bulandı benim 3e 5e bakmadan satarım

• Beğen
Reaksiyonlar: Kuru
Geri