Neler Yeni

İPhone 13 Pro Max ışık yansıması (lens flare)

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes Bayrakçı
Arkadaşlar iPhone 13 pro max cihazımda akşamları yaptığım çekimlerde ışıklar ileri derece de yansıma yapıyor.Bu doğal bir durum mu? Yoksa garanti kapsamında Apple’a göndermem mi gerekiyor?
Bugün çektiğim videodan ekran resmi ekliyorum >>
1357CE5A-A622-4334-8235-C6DDBE37CBD5.jpeg

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Normal bir şey hocam her telefonda görüyorum ben neredeyse

cemozgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Cem
13 pro var, bende nadiren oluyor bu kadar değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes Bayrakçı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani bu telefonu alırken telefonla sinema çekimi yapıldığı vs söyleniyor kendim amatör video çekerken böyle bi ışık yansımasına denk gelmek üzücü.

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Enes Demirok
Lens Flare dediğimiz olay bu değil. Yüklediğim fotoğrafta sağda oluşan kısımdır Lens Flare.

İki hohlayıp silerseniz düzeleceğini düşünüyorum. Çektiğiniz modla da alakalı olabilir. Sürekli böyle çekiyorsa Apple’a gösterebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

34A4D949-D889-4863-8DB1-E1821232D35D.png

Ziona

80+ Silver
Bende mi11t var kamerayı açıp baktım hiç bir sorun yok Apple'da nasıldır bilmiyorum ama normal değil gibi geldi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes Bayrakçı
Lens Flare dediğimiz olay bu değil. Yüklediğim fotoğrafta sağda oluşan kısımdır Lens Flare.

İki hohlayıp silerseniz düzeleceğini düşünüyorum. Çektiğiniz modla da alakalı olabilir. Sürekli böyle çekiyorsa Apple’a gösterebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Teknosadan almıştım alalı 1-2 hafta oldu garantiye gönderirler sanırım

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Enes Demirok
Teknosadan almıştım alalı 1-2 hafta oldu garantiye gönderirler sanırım
Eğer sorunu kabullenirlerse İade verin direkt. Hatta Apple’ın randevu sisteminden gün ve saat alıp Apple çalışanlarıyla durumu görüşebilirsiniz. Gayet iyi ilgileniyorlar. Size sorunu kabullenirlerse eğer, ya kamera kısmının değişimini, direkt telefon değişimi veya iade yapabiliyorlar. Apple size onay verirse yazdığı raporla istediğinizi yapabilirsiniz. Teknosa sizle dalga geçebilir gibi. Haz etmiyorum öyle mağazalardan ama siz bilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes Bayrakçı
Eğer sorunu kabullenirlerse İade verin direkt. Hatta Apple’ın randevu sisteminden gün ve saat alıp Apple çalışanlarıyla durumu görüşebilirsiniz. Gayet iyi ilgileniyorlar. Size sorunu kabullenirlerse eğer, ya kamera kısmının değişimini, direkt telefon değişimi veya iade yapabiliyorlar. Apple size onay verirse yazdığı raporla istediğinizi yapabilirsiniz. Teknosa sizle dalga geçebilir gibi. Haz etmiyorum öyle mağazalardan ama siz bilirsiniz.
Dediğiniz gibi yapıcam.Yarın applenin kendi çalışanları ile görüşücem teşekkür ederim

• Beğen
Reaksiyonlar: LORN

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Enes Demirok
Dediğiniz gibi yapıcam.Yarın applenin kendi çalışanları ile görüşücem teşekkür ederim
Ayrıca kullandığınız kılıfta kamera koruması veya direkt kamers koruyucusu var ise çıkarıp öyle deneyebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Enes Bayrakçı
Ayrıca kullandığınız kılıfta kamera koruması veya direkt kamers koruyucusu var ise çıkarıp öyle deneyebilirsiniz.
Hayır üzerinde hiçbir şey yok umarım yağ izidir diyelim.Yarın deneme çekimleri yapıp burda güncellerim konuyu

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bu lens flare değil.
Lens koruma camınız kirli muhtemelen, bir gözlük beziyle güzelce temizleyip tekrar deneyin. Yine aynıysa sorun vardır, normalde bu kadar olmamalı.

şahin doğan

80+ Platinum
bunun lens ile alakası yok. camın kirlenmiş. hiç bir iphone cihazda bu kadar büyük yansıma yapanı görmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,650
Üyeler
164,538
Son üye
sıraçGüler
Top Bottom