- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bir kaç gün zamanım yok yarın cuma almam lazım çünkü üniye gideceğim.Site kapatıldı ama dediğiniz gibi haber yok. Site bakımda vs de olabilir bir kaç gün beklemek lazım.
hocam bir kaç gün zamanım yok yarın cuma almam lazım çünkü üniye gideceğim.Site kapatıldı ama dediğiniz gibi haber yok. Site bakımda vs de olabilir bir kaç gün beklemek lazım.
O zaman risk sizin benim diyebileceğim bir şey yok. Bende pasaport var kayıt yaparım benim için sorun olmaz. Evde dandik bi tel var ise hattı ona takıp wifi olarak kullanırsın aramaları vs de o dandik telden yaparsın ama uğraştırır.hocam bir kaç gün zamanım yok yarın cuma almam lazım çünkü üniye gideceğim.
Yok hocam üniyi kıbrısta okuyacağım orasıda yurtdışı olarak geçiyor zaten telefon açık kalır fakat türkiyeye geldiğimde sıkıntı olur.O dediğiniz şeyide yapmak çok fazla uğraş gerektiriyor.O zaman risk sizin benim diyebileceğim bir şey yok. Bende pasaport var kayıt yaparım benim için sorun olmaz. Evde dandik bi tel var ise hattı ona takıp wifi olarak kullanırsın aramaları vs de o dandik telden yaparsın ama uğraştırır.
BTK'yı telefonla ararsınız kullanım süresi uzatma hizmetinin kapatıldığını söylerler size. Adamlar yalan söylemiyordur herhalde. Düzgün bir biçimde pasaporta kaydetmeyecekseniz alınmaz.Yok hocam üniyi kıbrısta okuyacağım orasıda yurtdışı olarak geçiyor zaten telefon açık kalır fakat türkiyeye geldiğimde sıkıntı olur.O dediğiniz şeyide yapmak çok fazla uğraş gerektiriyor.
Artık açamıyorlar. O olay kapandı.Bende 14 Pro Max alacağım telefoncular 6 ay falan açıyorlar olmuyo mecbur imei kayıt yaptıracam
Kayıt uzatma kapatıldı dostum haberlere çıktı bir kaç saat önce.hocam bir kaç gün zamanım yok yarın cuma almam lazım çünkü üniye gideceğim.
o zaman açtırmadan 8 ay kullanırım bendeArtık açamıyorlar. O olay kapandı.
tekrar açılacakKayıt uzatma kapatıldı dostum haberlere çıktı bir kaç saat önce.
yasal yolla kayıt ettircekseniz almak mantıklıMerhaba aklımda bir kaç aydır yurtdışı olarak iphone 13 pro max almak var.Fakat bugün gördüğüm bir olay var artık geçici imei kaydı yapılmıyormuş yani geçici uzatma yapılmıyormuş.Herhangi bir resmi açıklama resmi gazetede bir haber görmedim fakat e-devlet üzerinden geçici imei kaydı uzatma sitesine ulaşılamıyor diyor.Eğer alırsam telefoncular yinede aldığım telefonu uzatabilir mi.Ya da herhangi bir sistem güncellemesi olabilir mi e-devlet için belki kuralları yeniliyorlardır.Yani bilmiyorum kafam çok karışık.Telefonculara sorsam onlarda telefonu satmak için evet yeniliyoruz diyeceklerdir bu yüzden onlarada güvenim yok.Yani bilen birisi varsa lütfen açıklık getirsin.Teşekkürler
bkz. https://www.turkiye.gov.tr/btk-kullanim-suresi-uzatma
Mesaj otomatik birleştirildi:
@şahin doğan Hocam siz iphone 12 yurtdışı kullanıyorsunuz.Siz bilirsiniz belki.
kapatıldı suan alamazsın ilerde alırsınMerhaba aklımda bir kaç aydır yurtdışı olarak iphone 13 pro max almak var.Fakat bugün gördüğüm bir olay var artık geçici imei kaydı yapılmıyormuş yani geçici uzatma yapılmıyormuş.Herhangi bir resmi açıklama resmi gazetede bir haber görmedim fakat e-devlet üzerinden geçici imei kaydı uzatma sitesine ulaşılamıyor diyor.Eğer alırsam telefoncular yinede aldığım telefonu uzatabilir mi.Ya da herhangi bir sistem güncellemesi olabilir mi e-devlet için belki kuralları yeniliyorlardır.Yani bilmiyorum kafam çok karışık.Telefonculara sorsam onlarda telefonu satmak için evet yeniliyoruz diyeceklerdir bu yüzden onlarada güvenim yok.Yani bilen birisi varsa lütfen açıklık getirsin.Teşekkürler
bkz. https://www.turkiye.gov.tr/btk-kullanim-suresi-uzatma
Mesaj otomatik birleştirildi:
@şahin doğan Hocam siz iphone 12 yurtdışı kullanıyorsunuz.Siz bilirsiniz belki.