Neler Yeni

İphone 13 Pro Max Yurtdışı alınır mı??

şahin doğan

80+ Platinum
hocam bir kaç gün zamanım yok yarın cuma almam lazım çünkü üniye gideceğim.
O zaman risk sizin benim diyebileceğim bir şey yok. Bende pasaport var kayıt yaparım benim için sorun olmaz. Evde dandik bi tel var ise hattı ona takıp wifi olarak kullanırsın aramaları vs de o dandik telden yaparsın ama uğraştırır.

Hanedan11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
ataberk demir
O zaman risk sizin benim diyebileceğim bir şey yok. Bende pasaport var kayıt yaparım benim için sorun olmaz. Evde dandik bi tel var ise hattı ona takıp wifi olarak kullanırsın aramaları vs de o dandik telden yaparsın ama uğraştırır.
Yok hocam üniyi kıbrısta okuyacağım orasıda yurtdışı olarak geçiyor zaten telefon açık kalır fakat türkiyeye geldiğimde sıkıntı olur.O dediğiniz şeyide yapmak çok fazla uğraş gerektiriyor.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Yok hocam üniyi kıbrısta okuyacağım orasıda yurtdışı olarak geçiyor zaten telefon açık kalır fakat türkiyeye geldiğimde sıkıntı olur.O dediğiniz şeyide yapmak çok fazla uğraş gerektiriyor.
BTK'yı telefonla ararsınız kullanım süresi uzatma hizmetinin kapatıldığını söylerler size. Adamlar yalan söylemiyordur herhalde. Düzgün bir biçimde pasaporta kaydetmeyecekseniz alınmaz.

Cihangir

80+ Gold
Bende 14 Pro Max alacağım telefoncular 6 ay falan açıyorlar olmuyo mecbur imei kayıt yaptıracam

şahin doğan

80+ Platinum

Cihangir

80+ Gold

Receb İvedik

80+ Bronze
Merhaba aklımda bir kaç aydır yurtdışı olarak iphone 13 pro max almak var.Fakat bugün gördüğüm bir olay var artık geçici imei kaydı yapılmıyormuş yani geçici uzatma yapılmıyormuş.Herhangi bir resmi açıklama resmi gazetede bir haber görmedim fakat e-devlet üzerinden geçici imei kaydı uzatma sitesine ulaşılamıyor diyor.Eğer alırsam telefoncular yinede aldığım telefonu uzatabilir mi.Ya da herhangi bir sistem güncellemesi olabilir mi e-devlet için belki kuralları yeniliyorlardır.Yani bilmiyorum kafam çok karışık.Telefonculara sorsam onlarda telefonu satmak için evet yeniliyoruz diyeceklerdir bu yüzden onlarada güvenim yok.Yani bilen birisi varsa lütfen açıklık getirsin.Teşekkürler

bkz. https://www.turkiye.gov.tr/btk-kullanim-suresi-uzatma
Mesaj otomatik birleştirildi:

@şahin doğan Hocam siz iphone 12 yurtdışı kullanıyorsunuz.Siz bilirsiniz belki.
yasal yolla kayıt ettircekseniz almak mantıklı

Scofied69

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
scofied61
Merhaba aklımda bir kaç aydır yurtdışı olarak iphone 13 pro max almak var.Fakat bugün gördüğüm bir olay var artık geçici imei kaydı yapılmıyormuş yani geçici uzatma yapılmıyormuş.Herhangi bir resmi açıklama resmi gazetede bir haber görmedim fakat e-devlet üzerinden geçici imei kaydı uzatma sitesine ulaşılamıyor diyor.Eğer alırsam telefoncular yinede aldığım telefonu uzatabilir mi.Ya da herhangi bir sistem güncellemesi olabilir mi e-devlet için belki kuralları yeniliyorlardır.Yani bilmiyorum kafam çok karışık.Telefonculara sorsam onlarda telefonu satmak için evet yeniliyoruz diyeceklerdir bu yüzden onlarada güvenim yok.Yani bilen birisi varsa lütfen açıklık getirsin.Teşekkürler

bkz. https://www.turkiye.gov.tr/btk-kullanim-suresi-uzatma
Mesaj otomatik birleştirildi:

@şahin doğan Hocam siz iphone 12 yurtdışı kullanıyorsunuz.Siz bilirsiniz belki.
kapatıldı suan alamazsın ilerde alırsın

Top Bottom