Neler Yeni

İphone 13 pro VS iphone 15

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ali Özdemir
Sizce hangisi ikiside yurt disi olacak
Bence yurtdışı alma ben de 15 pro aldım yurtdışı olduğundan pişmanım kapandı ve yeni yasalar çıkacakmış ama illa alıcam dersen 15 almanı öneririm oyun ekranı 60 hz ama kamera, işlemci, dynamic ısland falan daha iyi ana ben oyun oynarım dersen o zaman 120 hz olan 13 pro düşün

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence yurtdışı alma ben de 15 pro aldım yurtdışı olduğundan pişmanım kapandı ve yeni yasalar çıkacakmış ama illa alıcam dersen 15 almanı öneririm oyun ekranı 60 hz ama kamera, işlemci, dynamic ısland falan daha iyi ana ben oyun oynarım dersen o zaman 120 hz olan 13 pro düşün
Yurt dışı almanı şuna asla önermem çok garip ve sert kurallar var inş gerçek değildir ama cidden kapanan hatların açılmayacağı bile yazıyordu
Yeni kurallar mi gelcekmiş

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,496
İsim
uwu
Yeni kurallar mi gelcekmiş
Emin değilim forumda biri şu şekilde konu açıp kaynak sağlam yazmıştı ama konunun linkini kaybettim

1) yurtdışından getirilen telefonların kapanan imei'leri yılbaşında açılmayacak
2) 2. el telefon satışı kısıtlanacak, telefon alım satım yapmak için yetki belgesi alınacak
3) yurtiçinden alınan telefonlara, mesela apple store'dan alacağınız telefonlara da kayıt yaptırmanız gerekecek ve aldığınız telefonu ancak kendi ailenizden 3 kişiye kayıtlı hatlarla çalışacak
4) aldığınız telefonu 1 yıl geçmeden satamayacaksınız, sattığınızda da yeni alan kişi kendisi ve ailesinden 3 kişi için yeniden kayıt yaptırması gerekecek.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,516
İsim
Emre
Discord
necromancerr

yefri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
koray canpolat
yurtdışı alınacaksa 14promax,15promax ten aşağı alınmamalı normal proları da olur

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Emin değilim forumda biri şu şekilde konu açıp kaynak sağlam yazmıştı ama konunun linkini kaybettim

1) yurtdışından getirilen telefonların kapanan imei'leri yılbaşında açılmayacak
2) 2. el telefon satışı kısıtlanacak, telefon alım satım yapmak için yetki belgesi alınacak
3) yurtiçinden alınan telefonlara, mesela apple store'dan alacağınız telefonlara da kayıt yaptırmanız gerekecek ve aldığınız telefonu ancak kendi ailenizden 3 kişiye kayıtlı hatlarla çalışacak
4) aldığınız telefonu 1 yıl geçmeden satamayacaksınız, sattığınızda da yeni alan kişi kendisi ve ailesinden 3 kişi için yeniden kayıt yaptırması gerekecek.
Bu kadar katı kural geleceğini dusunmuyorum hocam ya bir tek 4. Madde vardı ama hala sözde olacaktı şu ana kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni yasaların kaynağı var mı hocam ya bulamadım ben

Top Bottom