Neler Yeni

İPHONE 13 SERVİS SÜRECİ NASIL

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yunus Emre Kaplan
Selamlar 2. El iPhone 13 / 256 GB telefon aldım 10 ay garantisi var alırken rüm herşeyi kontrol ettim değişen parça yok
ekran kendi kendine parlaklık düşüyor ve yükseliyor cihaz biraz hızlı ısınıyor gitmişken ne olur ne olmaz kamerayada bakılsın dedim TROY Apple servise verdim 10 iş gününde teslim alırsınız dediler merak ettiğim bir şey var Apple sıfır cihaz gönderir mi YouTube da bir kaç arkadaşı sıfır cihaz.verilmiş bu neye göre oluyor Apple servis iyi midir

şahin doğan

80+ Platinum
Sıfır cihaz gönderme eskide kaldı denilebilir. Çok nadir oluyor. Yaz ayındayız ısınması normal. Isınınca parlaklığı düşürmesi de normal.

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yunus Emre Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıfır cihaz gönderme eskide kaldı denilebilir. Çok nadir oluyor. Yaz ayındayız ısınması normal. Isınınca parlaklığı düşürmesi de normal.
Hocam otomatik parlaklık kapalı ablamda iPhone 11 var onda öyle sorun yok kuzenimde iPhone 13 var onda da öyle sorun yok

şahin doğan

80+ Platinum
Hocam otomatik parlaklık kapalı ablamda iPhone 11 var onda öyle sorun yok kuzenimde iPhone 13 var onda da öyle sorun yok
Sabah açtığın konuda parlaklığı full de kullandığını söylemiştin. Full de kullanırsan normal. 14 Pro bile full parlaklıkta ısınınca parlaklığı kısıyor. Bunu yapmayan cihaz yok zaten.

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yunus Emre Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sabah açtığın konuda parlaklığı full de kullandığını söylemiştin. Full de kullanırsan normal. 14 Pro bile full parlaklıkta ısınınca parlaklığı kısıyor. Bunu yapmayan cihaz yok zaten.
Hocam peki bir kere olsa anlarım gözle fark ediyorym bir kaç kez oluyor kararıyor ve arada aydınlık oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,258
Üyeler
160,054
Son üye
eayberkc
Top Bottom