Neler Yeni

iPhone 13 takılma sorunu

fear02

80+
iPhone 13 cihazım var alalı daha 1 hafta oldu sıfır. Instagramda yorumlara bakıp çıkınca sayfayı hemen kaydırırsam bir saniye falan takılıyor. Aynı şekilde yorumlardaki yanıtlar kısmına tıklayınca 1 saniye takılıyor. Başka uygulamalarda da fark ettim bunu. Uygulama içerisinde birşeye tıkladıktan sonra yüklenme esnasında yaşanıyor bu 1 saniyelik dokunmatik takılması. Sizce neden olur normal mi ?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
IOS sürümü nedir? ayrıca takılmıyor olabilir bir şeye basıp hemen geri çıkmaya çalışınca telefon yarım saniye 1 saniye geri çıkmana izin vermiyor animasyondan dolayı onu takılma sanıyor olabilirsin.

fear02

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
IOS sürümü nedir? ayrıca takılmıyor olabilir bir şeye basıp hemen geri çıkmaya çalışınca telefon yarım saniye 1 saniye geri çıkmana izin vermiyor animasyondan dolayı onu takılma sanıyor olabilirsin.
ios son sürüm. Dediğiniz de olabilir 7 yıllık android telefondan geçtim buna. Ama ne bileyim whatsapp da falan da uygulamayı açtıktan hemen sonra sohbet çubuğuna basıyorum. Bazen 2. dokunuşta açıyor klavyeyi içime kurt düştü tek bende mi var bu diye

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
ios son sürüm. Dediğiniz de olabilir 7 yıllık android telefondan geçtim buna. Ama ne bileyim whatsapp da falan da uygulamayı açtıktan hemen sonra sohbet çubuğuna basıyorum. Bazen 2. dokunuşta açıyor klavyeyi içime kurt düştü tek bende mi var bu diye
o bende de oluyor biraz hantal kalıyor gibi bende ip11 geçince o şekilde düşünmüştüm sonra alışıyorsun, başka arkadaşlarında varsa test et ben öyle yapmıştım aynı olduğunu görünce salmıştım.

fear02

80+
o bende de oluyor biraz hantal kalıyor gibi bende ip11 geçince o şekilde düşünmüştüm sonra alışıyorsun, başka arkadaşlarında varsa test et ben öyle yapmıştım aynı olduğunu görünce salmıştım.
Çok sağol içim rahatladı hepsinde aynı ise ben de sorun etmem

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Mehmet Ali
Bende de oluyor o durum kral. iPhone 14 var bende de bende yaşıyorum böyle sorunlar. Şu ayarı açarsan , daha iyi olabilirr. Ayarlar-Erişilebilirlik-Hareket-Hareketi Azalt.

fear02

80+
Bende de oluyor o durum kral. iPhone 14 var bende de bende yaşıyorum böyle sorunlar. Şu ayarı açarsan , daha iyi olabilirr. Ayarlar-Erişilebilirlik-Hareket-Hareketi Azalt.
Eyvallah çok teşekkür ederim. iPhone nin kendine has animasyonları sebebiyle yaşanıyor galiba çok kafaya takılacak bir şey değil de gülü seven dikenine katlanır :)

Top Bottom