iPhone 13 takılma sorunu

fear02

80+
Reaksiyon skoru
49
iPhone 13 cihazım var alalı daha 1 hafta oldu sıfır. Instagramda yorumlara bakıp çıkınca sayfayı hemen kaydırırsam bir saniye falan takılıyor. Aynı şekilde yorumlardaki yanıtlar kısmına tıklayınca 1 saniye takılıyor. Başka uygulamalarda da fark ettim bunu. Uygulama içerisinde birşeye tıkladıktan sonra yüklenme esnasında yaşanıyor bu 1 saniyelik dokunmatik takılması. Sizce neden olur normal mi ?

IOS sürümü nedir? ayrıca takılmıyor olabilir bir şeye basıp hemen geri çıkmaya çalışınca telefon yarım saniye 1 saniye geri çıkmana izin vermiyor animasyondan dolayı onu takılma sanıyor olabilirsin.

IOS sürümü nedir? ayrıca takılmıyor olabilir bir şeye basıp hemen geri çıkmaya çalışınca telefon yarım saniye 1 saniye geri çıkmana izin vermiyor animasyondan dolayı onu takılma sanıyor olabilirsin.
ios son sürüm. Dediğiniz de olabilir 7 yıllık android telefondan geçtim buna. Ama ne bileyim whatsapp da falan da uygulamayı açtıktan hemen sonra sohbet çubuğuna basıyorum. Bazen 2. dokunuşta açıyor klavyeyi içime kurt düştü tek bende mi var bu diye

ios son sürüm. Dediğiniz de olabilir 7 yıllık android telefondan geçtim buna. Ama ne bileyim whatsapp da falan da uygulamayı açtıktan hemen sonra sohbet çubuğuna basıyorum. Bazen 2. dokunuşta açıyor klavyeyi içime kurt düştü tek bende mi var bu diye
o bende de oluyor biraz hantal kalıyor gibi bende ip11 geçince o şekilde düşünmüştüm sonra alışıyorsun, başka arkadaşlarında varsa test et ben öyle yapmıştım aynı olduğunu görünce salmıştım.

o bende de oluyor biraz hantal kalıyor gibi bende ip11 geçince o şekilde düşünmüştüm sonra alışıyorsun, başka arkadaşlarında varsa test et ben öyle yapmıştım aynı olduğunu görünce salmıştım.
Çok sağol içim rahatladı hepsinde aynı ise ben de sorun etmem

Bende de oluyor o durum kral. iPhone 14 var bende de bende yaşıyorum böyle sorunlar. Şu ayarı açarsan , daha iyi olabilirr. Ayarlar-Erişilebilirlik-Hareket-Hareketi Azalt.

Bende de oluyor o durum kral. iPhone 14 var bende de bende yaşıyorum böyle sorunlar. Şu ayarı açarsan , daha iyi olabilirr. Ayarlar-Erişilebilirlik-Hareket-Hareketi Azalt.
Eyvallah çok teşekkür ederim. iPhone nin kendine has animasyonları sebebiyle yaşanıyor galiba çok kafaya takılacak bir şey değil de gülü seven dikenine katlanır :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,151
Üyeler
197,385
Son üye
ehnygt
Geri