Receb İvedik
80+ Bronze
Şuan kullandığım cihazı yeni aldım 3 aydır kullanıyorum üzerine 55k vermem durumunda 16 pm alabiliyorum sizce değer mi
Telefonda neler yapıyorsunuz?Şuan kullandığım cihazı yeni aldım 3 aydır kullanıyorum üzerine 55k vermem durumunda 16 pm alabiliyorum sizce değer mi
cihazın yer yer yetmediği yerler oluyor ve özellikle karanlıktaki video performansı çok kötüTelefonda neler yapıyorsunuz?
Kazanacağın en iyi özelliklerden biri gece video. Sensör boyutu ve yazılım farkı ile çok fark var.cihazın yer yer yetmediği yerler oluyor ve özellikle karanlıktaki video performansı çok kötü
Kesinlikle değer, ama bütçeye de bağlıŞuan kullandığım cihazı yeni aldım 3 aydır kullanıyorum üzerine 55k vermem durumunda 16 pm alabiliyorum sizce değer mi
Geçilebilir. Kamera arası fark büyük. Kamera'yı çok kullanıyorsanız ve Apple şart değilse Vivo X200 Pro, Magic 7 Pro gibi alternatifleri de tavsiye ederim ama Apple geçtiğinizi düşünürsek direkt 16PM sizin için daha iyi bir tercih olacaktır.cihazın yer yer yetmediği yerler oluyor ve özellikle karanlıktaki video performansı çok kötü