iPhone 13 vs iPhone 14

climaxbae

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
160
arkadaşlar selam,

şuanda iphone 8 kullanıyorum 13 veya 14 almayı düşünüyorum acaba yakın zamanda bir zam beklentisi vb bir şey var mı? bunun haricinde sizce 13 mü 14 mü alınmalı özelliklerini incelediğimde 14'de sadece birkaç yazılım iyileştirmesi ve ''yazılımla yapılan'' photonic engine(ismini karıştırıyor olabilirim) bir özellik ve ön kamera focus gelmiş siz ne düşünüyorsunuz?

Bence o kadar fiyat farkına değmez 13 alırdım.

bende aynı düşünüyorum ama almışken son modelini mi alsam bilemedim arada 5bin TL gibi bir fiyat farkı var
14 suan çok tutulmuyor diye biliyorum. Tutulmadigi içinde fiyatı düşebilir. Gerek yok bence.

Şahsen iPhone 12 Mini veya Samsung S22 tercih ederdim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Krom
Samsung alma gibi bir düşüncem yok, neden 12 mini tercih edeyim ki 14 yerine 5bin daha verip 2 seviye atlamak daha mantıklı bence.
Trendyol indirimiyle iPhone 12 Mini 18.998 TL'ye düşüyordu.

Son düzenleme:
arkadaşlar selam,

şuanda iphone 8 kullanıyorum 13 veya 14 almayı düşünüyorum acaba yakın zamanda bir zam beklentisi vb bir şey var mı? bunun haricinde sizce 13 mü 14 mü alınmalı özelliklerini incelediğimde 14'de sadece birkaç yazılım iyileştirmesi ve ''yazılımla yapılan'' photonic engine(ismini karıştırıyor olabilirim) bir özellik ve ön kamera focus gelmiş siz ne düşünüyorsunuz?
Aralarında fark olmadığı için 13 daha mantıklı.

Verilen kodu girdikten sonra indirim uygulanıyordu.

kod bitmiş bro
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Verilen kodu girdikten sonra indirim uygulanıyordu.

erken görseydim dün alırdım..

iphone 14 yerine 2. el 13 Pro/max bulabilirsen bunlardan birini al. bulamazsan 13'de 14'de üzmez.

İphone uzun süre güncelleme alan bir cihaz olduğu için, bir kez alayım uzun yıllar kullanayım derseniz 14.
14 ile 13 arasında fark yok dense de, işlemci,kamera vs anlamında ufak farklılıklar mevcut.
Şöyle ki;
14 ; 5 çekirdekli gpuya sahip; 13 ise 4.
14; 6 gb rame sahip; 13 ise 4.
14; 13 prolarda kullanılan kamerayı kullandığı için 13ten daha iyi bir kameraya sahip.
14; az farkla daha iyi bir pile ve 5g çipe sahip. Ancak günlük kullanımda bu farkları anlamak neredeyse imkansız.

Ben olsam 14 alırdım. Aradaki 5.000₺ cihazın kullanımı esnasında kendini rahatça amorti eder zaten. Daha bugün ipadlere zam geldi, önünüzdeki dönemde doların artabileceği de konuşulduğu için, iphonelara da zam gelecektir. Dolayısıyla, bugün verilmeyen farkı, yarın 10.000₺ olarak verebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,663
Üyeler
186,925
Son üye
diorr
Geri