İphone 13 vs S22 Ultra - Yenilenmiş Telefon

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
32000
Selamlar, eskiyen telefonumu değiştirmek istiyorum ancak bunun için peşin param yok. Dolayısıyla yenilenmiş telefon işine girişeceğim gibi gözüküyo. Bu noktada Iphone 13 ve s22 ultra arasında kaldım tercihimi yapamıyorum ioscu arkadaşımla konuşunca ona androidciyle konuşunca ona yatkın oluyorum. Genel anlamda oyun falan hiç alakam yok telefon tarafında. Gündelik işler vesaire için kullanıcam. Siz hangisini önerirsiniz ve neden teşekkürler. not. başka telefonlar da önerebilirsiniz

22 Ultra teknik olarak çok iyi gözükse de 8 Gen 1 gibi bir belası var. Özellikle şu yaz aylarında telefonu 1 kere bile serin göremeyeceksin mesela. Boyutuna göre pili de başarısız. Sadece çok iyi bir ekran aramıyorsan 13 al.

Bu ikisi arasindan 13 daha iyi olur. S22 Ultra bas agritir. Xiaomi veya Honor tarafinda seceneklerin var mi?

s23 ultra yurtdışı 2. el server kayıtlılar var alınabilir. ben şuan server kayıtlı s23 ultra kullanıyorum çok iyi. s22 ultra güncellik ve pil olarak üzebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya da s23 ultra Türkiye cihazları da var 2. el o fiyata. Ben 2. el s23 ultra alırdım.

Bu ikisi arasindan 13 daha iyi olur. S22 Ultra bas agritir. Xiaomi veya Honor tarafinda seceneklerin var mi?
Yok. sanırım bi tık mesafeliyim bu tarz markalara, şuanki telefonum oppo a73 ve bu tarz markalar artık ürkütücü geliyo almak istemiyorum

Yenilenmiş telefon alacağım paranın yarısına sıfır orta sınıf garantili yada yurtdışı imei kayıtlı telefon alırım daha iyi.

yenilenmiş alınmaz. ikisinin arasında s22 ultra

s23 ultra yurtdışı 2. el server kayıtlılar var alınabilir. ben şuan server kayıtlı s23 ultra kullanıyorum çok iyi. s22 ultra güncellik ve pil olarak üzebilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya da s23 ultra Türkiye cihazları da var 2. el o fiyata. Ben 2. el s23 ultra alırdım.
server kayıtlıların ileride bir sorun çıkartma gibi bi durumu olmaz dimi. Neticede server kayıtlı baktığım sarı sitedeki s23 ultra yenilenmiş s22 ultradan falan 10k ucuz neden böyle ki veya mantıklı mı bunları almak

Server kayit işi risklidir. Eski cihazınız iphone ise, iphone ile devam edin. Android olacaksa s22u, yanlış tercih olur. Kronik sorunu olan bir cihaz. S24 fe veya İphone 13 güzel seçim olacaktır.
Yenilenmiş alabilirsiniz. Firmayı iyi araştırmak ve alınacak cihazın en az b seviye olmasına dikkat etmek gerek.
Yenilenmiş se 2020 aldım, sorun yaşamadım.

Server kayit işi risklidir. Eski cihazınız iphone ise, iphone ile devam edin. Android olacaksa s22u, yanlış tercih olur. Kronik sorunu olan bir cihaz. S24 fe veya İphone 13 güzel seçim olacaktır.
Yenilenmiş alabilirsiniz. Firmayı iyi araştırmak ve alınacak cihazın en az b seviye olmasına dikkat etmek gerek.
Yenilenmiş se 2020 aldım, sorun yaşamadım.
teşekkür ederim

bugün yenilenmiş iphone um geldi hepsiburadadan satın aldım şuanlık bir sorun gözükmüyor sıfır gibi geldi yenilenmiş alınır bence taksit fırsatıda var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,480
Üyeler
174,734
Son üye
buraakcavdar
Geri