Neler Yeni

İphone 13 vs S24 Ultra

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Enes
Bilgisayarımı satıp telefon değiştireceğim. 33000 civarlarında sıfır iPhone 13 almak mı, yoksa benzer rakamlarda yurt dışı S24 Ultra almak mı? Fotoğraflar artık güzel çıksın istiyorum şu anki kameram berbat. Oyun çok oynamam PUBG vs. oynamam ama minik oyunlar oynarım arada. Şarj olarak aman aman beklentim yok uzunca yıllar götürsün, beni üzmesin, günü çıkarsın yeterli. Sizce hangisini alayım?

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Ege Y.
Bilgisayarımı satıp telefon değiştireceğim. 33000 civarlarında iPhone 13 almak mı, yoksa benzer rakamlarda yurt dışı S24 Ultra almak mı? Fotoğraflar artık güzel çıksın istiyorum şu anki kameram berbat. Oyun çok oynamam PUBG vs. oynamam ama minik oyunlar oynarım arada. Şarj olarak aman aman beklentim yok uzunca yıllar götürsün, beni üzmesin, günü çıkarsın yeterli. Sizce hangisini alayım?
S24 ULTRA kamerada tek atar

Bilgisayarımı satıp telefon değiştireceğim. 33000 civarlarında sıfır iPhone 13 almak mı, yoksa benzer rakamlarda yurt dışı S24 Ultra almak mı? Fotoğraflar artık güzel çıksın istiyorum şu anki kameram berbat. Oyun çok oynamam PUBG vs. oynamam ama minik oyunlar oynarım arada. Şarj olarak aman aman beklentim yok uzunca yıllar götürsün, beni üzmesin, günü çıkarsın yeterli. Sizce hangisini alayım?
Kesinlikle s24 ultra, ayrıca o telefonun dengi iPhone 13 değil ip15 pro felan.kamera oyunlarda vs üzmez.

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
S24 ULTRA kamerada tek atar
Niyeyse bende her zaman Android kameraları Apple'ye yetişemez algısı, ön yargısı var bilmiyorum. Elime Iphone alıp çektiğim fotoğraf mükemmel olurken, androidden çekince berbat oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesinlikle s24 ultra, ayrıca o telefonun dengi iPhone 13 değil ip15 pro felan.kamera oyunlarda vs üzmez.
İphone 13 kamerası kötü mü?

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Ege Y.
Niyeyse bende her zaman Android kameraları Apple'ye yetişemez algısı, ön yargısı var bilmiyorum. Elime Iphone alıp çektiğim fotoğraf mükemmel olurken, androidden çekince berbat oluyor.

s24 de öyle sorun yaşamazsın

Kötü değil ama telefonun kendisine o para verilmemeli s24 ultra varken ne kadar yurtdışı olsada.

Ayrıca dediğim gibi s24 ultranin dengi iPhone 15pro falan olur iPhone 13 yanında baya sönük kalıyor.

crabman

80+ Bronze
bütçeyi arttırmak mümkünse yurt içi s24+ alın. s24 ultra ile aralarında neredeyse hiç fark yok. hem performans olarak hem kamera olarak. hem de yd işleri ile uğraşmamış olursunuz ve iphone 13 den daha iyi bir telefonunuz yine olmuş olur.

şahin doğan

80+ Platinum
ön kamera hariç her yönden S24U.

Faramirxx

80+
kanka ben apple kullanıyorum ama meraklısı değilim cok araştırırım s20 serisinden beri samsunga gecmek icin can attım.exynos islemcili geldi cok sorunluydu falan derken s23 serisinde snapdragon gen 2 efsaneydi 120 hz kamera arka kamera mükemmel falan ama beni samsung kendisinde tutamadı ön kameradaki kumlu görünüm insta ile olan uyumu apple a göre kötüydü ben de ön kamera cok kullanıyordum tekrar apple özledim 13 e döndüm.Bu arada s24lerde de exynos lu geldi amerikaya snapdragonlu.Eskisi gibi sorunlu değil ama ben tercih etmezdim hele hele ocakta s25 cıkacakken.s23 baya sattı tutuldu s24te hicbir yenilik koymadılar s25te herkes daha farklı seyler bekliyor ve s24 serisini atlayıp s25 bekleyen cok oldu bence 1 2 ay daha bekle derim.ıphone ön kamera banyo camına bakar gibi doğal renkler hissettirken samsung bunu bir türlü cözemedi.Teknosa falan git dene ön kamerayı anlarsın
Ön kamerasında ne sorun var bide story atarken kalite düşmesi oluyor mu

şahin doğan

80+ Platinum
Ön kamerasında ne sorun var bide story atarken kalite düşmesi oluyor mu
Özellikle videoda sarı cilt tonları sorunu var. Genel olarak da cilt tonları sorunu var, doğru göstermiyor bana göre. Videoda pozlama ayarlamada biraz geç kalıyor ve pozlaması bana göre başarısız. Yine videoda yüksek ışıkta cildi soluklaştırma yapıyor.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
bide story atarken kalite düşmesi oluyor mu
Samsung Instagram ile anlaşmıştı Samsung S24 serisinde story atarken kalite düşmesi olmuyor. Samsung S24 Ultra kullanan Mendebur Lemur ve Furkan Karaca Samsung S24 Ultra ile story atarken kalitenin gayet iyi olduğunu söylüyor.

Top Bottom