Neler Yeni

Iphone 13 Yd bu ilan güvenilir mi

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Pilinin değiştirilmiş olma ihtimali var ama eğer pil değişmişse orijinal apple servisinde orijinal batarya ile değişmiş. Apple servisi dışında bir yerde sahte batarya takılınca pil yüzdesi gözükmüyor ve ayarlarda bilinmeyen parça diyor. Apple servisinde orijinal batarya ile değişmişse apple parçası olarak ayarlarda yazar. Ayarlarda uyarı yoksa pil değişmemiştir.
Orijinal pil varken yüzdesi %100 gözüksün diye araya ufak bir çip takıyorlar dikkat etmekte fayda var.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Pilinin değiştirilmiş olma ihtimali var ama eğer pil değişmişse orijinal apple servisinde orijinal batarya ile değişmiş. Apple servisi dışında bir yerde sahte batarya takılınca pil yüzdesi gözükmüyor ve ayarlarda bilinmeyen parça diyor. Apple servisinde orijinal batarya ile değişmişse apple parçası olarak ayarlarda yazar. Ayarlarda uyarı yoksa pil değişmemiştir.
www.letgo.com/item/yurtd-iphone-12-64gb-takas-olur-iid-1646984029

Hocam bu ilanda iphone 12 adama 10000 teklif verdim kabul etti sağlığıda 99 fiyatıda makul diye düşünüyorum sana sorum şu bu iphone 12'yi şuanda kendi paramla alabiliyorum ama iphone 13 istiyorum o da 13 ile 15K arasında oldugu için biraz babamdan destek almam lazım o da 1-2 ay bulur bana parayı vermesi yani iphone'nun zaten işletim sistemini biliyoruz ve kameralarını benim isteğim pil pilde kendi sitelerinde 2 saat fark var diyor aralarında sizce doğru mu kaç saat ekran süresi verir veriyorsa beklemelimiyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orijinal pil varken yüzdesi %100 gözüksün diye araya ufak bir çip takıyorlar dikkat etmekte fayda var.
Heh işte korktuğum olayda bu

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Ona içini açmadan sanırım bakamazsın ama en azından telefonu fiziksel olarak incelerken daha önce içi açılmış mı diye detaylı incele, çok kusursuz iş yapmadılarsa anlaşılır diye düşünüyorum.
Vidalarından falan bahsediyorsun herhalde demi

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
sıfırının yurt dışısı17 18k ya satıyor bayiler bana pek yanıltıcı gibi gelmedi ilan

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
sıfırının yurt dışısı17 18k ya satıyor bayiler bana pek yanıltıcı gibi gelmedi ilan
Fiyatı kötü değil ama o kadar ay geçmiş sağlığı hâla 100 üstteki arkadaşında dediği gibi çipte takılmış olabilir

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
Fiyatı kötü değil ama o kadar ay geçmiş sağlığı hâla 100 üstteki arkadaşında dediği gibi çipte takılmış olabilir
iki ihtimalde olası ben çip için uğraştıklarını pek düşünmüyorum fakat olası tabi

Hoope

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ad soyad
Hep bu tür konular açmışsın. İnsanlar nereden bilebilir ki bir ilana göre satıcının güvenilir olup olmadığını. Kimse garanti edemez. O yüzden boşa uğraş. iPhone'dan anlayan, hele tamir işleriyle uğraşan biri ile gidip incelemek lazım. Başka türlü insanlar ne dese boş.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,973
İsim
Chloe Grace Moretz

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Hep bu tür konular açmışsın. İnsanlar nereden bilebilir ki bir ilana göre satıcının güvenilir olup olmadığını. Kimse garanti edemez. O yüzden boşa uğraş. iPhone'dan anlayan, hele tamir işleriyle uğraşan biri ile gidip incelemek lazım. Başka türlü insanlar ne dese boş.
Aynı tür konu açmamın sebebi o ilanın satılması veya uygun olmaması ayrıca ben satıcıya bir şey demiyorum ki telefona verilen bilgilere göre güvenilir mi diyorum

Benim iPhone 12 tam 4 ay 20 gün sonra falan %99'a düştü. 30 Haziranda tam 1 yıl olacak şuan 98. Anormal değil yani.
Hocam bir şey sormak istiyorum kaç saat ekran süresi veriyor

Son düzenleme:

şahin doğan

80+ Platinum
Aynı tür konu açmamın sebebi o ilanın satılması veya uygun olmaması ayrıca ben satıcıya bir şey demiyorum ki telefona verilen bilgilere göre güvenilir mi diyorum

Hocam bir şey sormak istiyorum kaç saat ekran süresi veriyor
5.5-6.5

Top Bottom