Neler Yeni

Iphone 13 Yd bu ilan güvenilir mi

Hoope

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
ad soyad
Aynı tür konu açmamın sebebi o ilanın satılması veya uygun olmaması ayrıca ben satıcıya bir şey demiyorum ki telefona verilen bilgilere göre güvenilir mi diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bir şey sormak istiyorum kaç saat ekran süresi veriyor
Açıklamadaki bilgilerin doğru olmama ihtimali de var. Ben bir satıcıya sormuştum ekranda çizik var mı diye, yok demişti. İncelemeye gittim ekran çizik dolu. :D

Yani o bilgiler mutlak doğru diye bir şey de olamaz. Onu kastetmek istedim.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
www.letgo.com/item/yurtd-iphone-12-64gb-takas-olur-iid-1646984029

Hocam bu ilanda iphone 12 adama 10000 teklif verdim kabul etti sağlığıda 99 fiyatıda makul diye düşünüyorum sana sorum şu bu iphone 12'yi şuanda kendi paramla alabiliyorum ama iphone 13 istiyorum o da 13 ile 15K arasında oldugu için biraz babamdan destek almam lazım o da 1-2 ay bulur bana parayı vermesi yani iphone'nun zaten işletim sistemini biliyoruz ve kameralarını benim isteğim pil pilde kendi sitelerinde 2 saat fark var diyor aralarında sizce doğru mu kaç saat ekran süresi verir veriyorsa beklemelimiyim

Heh işte korktuğum olayda bu
Bu

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
13 ile aralarında 1-2 saat ekran süresi farkı var. Fiyatı iyi geldi.
Ya o zaman ben biraz daha sabrediyorum çünkü ekran süremin çok olmasini istiyorum. Neyse kararım iphone 13 oldu kendim gittim zaten buldum doğubankta 13.5K fiyat çekti saglığı da 95'di

Ya o zaman ben biraz daha sabrediyorum çünkü ekran süremin çok olmasini istiyorum. Neyse kararım iphone 13 oldu kendim gittim zaten buldum doğubankta 13.5K fiyat çekti saglığı da 95'di
Ekran sürem bu telefonda 1 haftalık tabi maksimum 7 saat 57dk.

Top Bottom