120 fps desteği olsa bir şey yazmaz ekranı 60 hz 120 fpsyi görebilmen için en az pro modelini alman lazımSelamın aleyküm arkadaş pugb mobil için 120 fps desteği varmı mı kullanan biri yazarsa sevinirim ona göre alcam
İOS tarafında 13 pro/pm ve üstü tabletlerindede pro ve m2 üstü alman gerekiyorhangi cihaz bakmam lazım yenilenmiş alcam ondan bütce zorlamam
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...ne-14-128-gb-akilli-telefon-mavi-1233922.html bunu alcaktımİOS tarafında 13 pro/pm ve üstü tabletlerindede pro ve m2 üstü alman gerekiyor
yenilenmiş alma kardeşim git 2. el al kendim aldım yandım ilk kamera gitti sonra anakart falan yandı yenilenmişe girme sakınahangi cihaz bakmam lazım yenilenmiş alcam ondan bütce zorlamam
taksit olmuyor 0 larda ondan yenilenmiş cihaz yöneldimyenilenmiş alma kardeşim git 2. el al kendim aldım yandım ilk kamera gitti sonra anakart falan yandı yenilenmişe girme sakına
Stabil 60 fps verir ve elin büyük telefona alışınca küçük geliyor ip11 ile oynadıktan sonra babamın 13 ünü deneme amaçlı oynadığımda elimden düşecek gibi oluyor
yenilenmiş alma yada paranı tümleştir öyle bir şey altaksit olmuyor 0 larda ondan yenilenmiş cihaz yöneldim
13 ile 11 de 6.1 inc değil mi?Stabil 60 fps verir ve elin büyük telefona alışınca küçük geliyor ip11 ile oynadıktan sonra babamın 13 ünü deneme amaçlı oynadığımda elimden düşecek gibi oluyor
6.1 ama köşeli tasarım yüzünden çok fark ediyoryenilenmiş alma yada paranı tümleştir öyle bir şey al
Mesaj otomatik birleştirildi:
13 ile 11 de 6.1 inc değil mi?
şuan android kullanıyorum apple gecim dedim olmicak gibiStabil 60 fps verir ve elin büyük telefona alışınca küçük geliyor ip11 ile oynadıktan sonra babamın 13 ünü deneme amaçlı oynadığımda elimden düşecek gibi oluyor