1ayda nasıl 99a düşürdün çok mu kullanıyorsun14pro max kullanıyorum 1 ay kadar oldu cihazı alalı batarya %99 durumunda onun dışında linkte göründüğü gibi bir kronik problemim yok
şöyle ki 2022 Aralık ayında aldım ve o zaman baktığımda piyasada en leş telefonlara bile 15-16k veriyorduk tr de ben de yd alayım dedim toal gürcisan masrafları kayıt parası şu bu toplamda 22k ya denk geldi o zamanlarda yurt dışı xiaomi 12t pro falan alsam bile 18-19 a patlıyordu zaten paranın değeri yok kredi çekip istediğini almak bu devirde en mantıklısı tl borcu edinmek şart bence o yüzden döktümkonuyla alakasız ama bir sorum olcak açıkçası. neden bu kadar para dökğyorsunuz bir telefona? hakaret yada aşağılama yok sadece merak ettim
Çok sorgulamamak lazım gibigüzel bir sebep bence
14pro max 256gb aldım bende yurtdışı . fotoğrafçılık ile ilgileniyordum daha önce çok profesyonel makina vs kullandım dslr ve aynasız bir makine 30-40bin TL güzel bir lens almaya kalksanızda iyi paralar veriyorsunuz bunu baz alarak bi süre fotoğraf makinası almamaya karar verdim . drone alacağım dji mini 3 pro makina niyetine de 14 pro max aldım raw olarak 48mp ve sinematik çekimi olduğu için 256gb tercih ettim yer bakımından max tercih etme sebebim ise kamera kullanımımdan kaynaklı şarj problemi çekmek istemediğimden dolayı oldu. açıkcası verdiğim parayı hak ettiğini düşünüyorum olmasa da olur tabikii alo demek için arıyorsanız bir çok seçenek mevcut ki ben oppo a55 serisinden 14 pro max'e geçtim daha önce iphone11 kullanıyordum makina almak için satmıştımkonuyla alakasız ama bir sorum olcak açıkçası. neden bu kadar para dökğyorsunuz bir telefona? hakaret yada aşağılama yok sadece merak ettim
hayır çokta kullanmadım1ayda nasıl 99a düşürdün çok mu kullanıyorsun
uzun süre güncel kalması ve müşteri hizmetleri kalitesi. 2. elde de değer kaybetmiyor.konuyla alakasız ama bir sorum olcak açıkçası. neden bu kadar para dökğyorsunuz bir telefona? hakaret yada aşağılama yok sadece merak ettim
1 ay gibi sürede %1dusmesi sence Normal mi dostum?14pro max kullanıyorum 1 ay kadar oldu cihazı alalı batarya %99 durumunda onun dışında linkte göründüğü gibi bir kronik problemim yok
bende de 14 pro max var 3 aydır bende %100 halen pil sağlığı. sarjda çok kullandınız mı telefonu naptınız ya ?14pro max kullanıyorum 1 ay kadar oldu cihazı alalı batarya %99 durumunda onun dışında linkte göründüğü gibi bir kronik problemim yok
hocam şarjda kullanmadım hiç aldığımdan beri açıkcası pazartesi günü apple destek ile irtiabata geçip soracağımbende de 14 pro max var 3 aydır bende %100 halen pil sağlığı. sarjda çok kullandınız mı telefonu naptınız ya ?
pazartesi apple destek ile görüşeceğim1 ay gibi sürede %1dusmesi sence Normal mi dostum?
3 4 ay %100de olması lazım
Hiç bilemedim hocam. ben hep orjinal sarj aleti ile kullandım. hatta kablosu bozuldu airpods pro 2. nesil kulaklığımdan çıkan orjinal apple kablosu ile kullanmama rağmen sorun olmadı bir apple a götürün mutalaka bir şekil yaparlar ya.hocam şarjda kullanmadım hiç aldığımdan beri açıkcası pazartesi günü apple destek ile irtiabata geçip soracağım
aldığım günden beri apple orjinal adaptörü ile kullanıyorum ilginç ya sorarım bi aslında bugün zorlu center'a gittim aklıma gelmedi ama keşke zorlu da apple'a gitseymişimHiç bilemedim hocam. ben hep orjinal sarj aleti ile kullandım. hatta kablosu bozuldu airpods pro 2. nesil kulaklığımdan çıkan orjinal apple kablosu ile kullanmama rağmen sorun olmadı bir apple a götürün mutalaka bir şekil yaparlar ya.