İnşallah hocam. güzel duanız için dilekleriniz için çok teşekkür ederim cansınız sağolun varolun.Kullanımınıza bağlı tamamen. Daha çok telefonda ne yaparsınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Allah yardımcınız olsun hocam, bazen de böyle olmayınca olmuyor. Umarım çok bir mali kaybınız olmadan cihazı değiştirirsiniz.
O zaman her ikisi de iş görür. 15 alabilirsiniz.Bu yıl üniversitesi sınavına hazırlanicam anca ig de dolaşır foto felan çekerim ama daha sonrasında baya oyun oynarım
Fazla da götürür.50k veriyorum bı 4 5 yıl goturur herhalde
Benim telefonum 128gb 2 gün önce ilk defa 64gb den fazlasını kullandım ama baya bi ekran kaydı almıştım galeri sadece 27gb idi normalde 5/6 gb fln geçmez yani bu kullanıma bağlıAbi 128 gb'ı nasıl dolduruyorsunuz? Benim telefon 64 gb, 32 gb boş hala. 6 yıldır kullanıyorum.
13 den çıktım buralara kışı 5 kurussuz gecircem gibiSıkar 15 Plus alırdım. illa iki seçenekse 15 tercih ederim. (15pro kullanıyorum)
Açıkçası 15 Pro Max yerine. 15 Pro çiçek gibi cihaz ama dediğim gibi 15 Plus güzel cihaz arkadaşımda var tavsiye ederim.13 den çıktım buralara kışı 5 kurussuz gecircem gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gaza gelip 15 pro Max almimde