Ekran derken Hz farkı mi boyut farkımiDepolamaya asla takılma derim. İcloud aliyorsun depolama oluyor sana +200GB. 15 128 daha mantıklı genel olarak. Ekran sizin icin cok cok önemliyse o zaman plus mantıklı
8 yıldır android kullaniyorum bıktım artıks23 ultra düşünmezseniz 15
Bulut depolama o kadar da yetmiyor hocam. Ana depolama uygulamalar ile dolunca fotoğraf ve videolar bir şey arz etmiyor. Şphone da yaşadığım için biliyorum. Ek depolama genelde yedek ve foto-video için. O kadar da büyütülmemeli.Depolamaya asla takılma derim. İcloud aliyorsun depolama oluyor sana +200GB. 15 128 daha mantıklı genel olarak. Ekran sizin icin cok cok önemliyse o zaman plus mantıklı
düşük segment bir andorid kulllandıysanız tabii ki bıkarsınız ama tabii tercih sizin para da sizinEkran derken Hz farkı mi boyut farkımi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
8 yıldır android kullaniyorum bıktım artık
Hocam gidin vatana filan bir inceleyin pişman olmazsınız. Diğer bahsi geçen cihazlara nazaran çok daha iyidir.Ekran derken Hz farkı mi boyut farkımi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
8 yıldır android kullaniyorum bıktım artık
64 gb telefonum var 64 de micro sd aldim 64 gb dolu üzerine micro sdnin de 10 gbi falan doluAbi 128 gb'ı nasıl dolduruyorsunuz? Benim telefon 64 gb, 32 gb boş hala. 6 yıldır kullanıyorum.
Kesinlikle katılıyorum. Herkesin kullanım tarzı ve amacı bir değil. Ben okulda kayıt vs. de yapıyorum. 128gb yetmiyor 256 arıyorum.64 gb telefonum var 64 de micro sd aldim 64 gb dolu üzerine micro sdnin de 10 gbi falan dolu
Ben depolama için başka şeylerden feragat etmezdim. Bence doldurması o kadar kolay değil. Gereksiz çok şey mi yüklüyorsunuz?64 gb telefonum var 64 de micro sd aldim 64 gb dolu üzerine micro sdnin de 10 gbi falan dolu
oyun dahi yok fotoğraflar ve videolar.Ben depolama için başka şeylerden feragat etmezdim. Bence doldurması o kadar kolay değil. Gereksiz çok şey mi yüklüyorsunuz?