iPhone 14 plus (256) vs 15 (128)

Exdcedy

80+
Reaksiyon skoru
78
iPhone 14 plusin hem depolaması fazla hemde batarya kapasitesi daha fazla ama işlemcisi ve kamerası daha düşük sizce hangisini almak daha mantıklı

Depolamaya asla takılma derim. İcloud aliyorsun depolama oluyor sana +200GB. 15 128 daha mantıklı genel olarak. Ekran sizin icin cok cok önemliyse o zaman plus mantıklı

Depolamaya asla takılma derim. İcloud aliyorsun depolama oluyor sana +200GB. 15 128 daha mantıklı genel olarak. Ekran sizin icin cok cok önemliyse o zaman plus mantıklı
Bulut depolama o kadar da yetmiyor hocam. Ana depolama uygulamalar ile dolunca fotoğraf ve videolar bir şey arz etmiyor. Şphone da yaşadığım için biliyorum. Ek depolama genelde yedek ve foto-video için. O kadar da büyütülmemeli.

Abi 128 gb'ı nasıl dolduruyorsunuz? Benim telefon 64 gb, 32 gb boş hala. 6 yıldır kullanıyorum.

Abi 128 gb'ı nasıl dolduruyorsunuz? Benim telefon 64 gb, 32 gb boş hala. 6 yıldır kullanıyorum.
64 gb telefonum var 64 de micro sd aldim 64 gb dolu üzerine micro sdnin de 10 gbi falan dolu

64 gb telefonum var 64 de micro sd aldim 64 gb dolu üzerine micro sdnin de 10 gbi falan dolu
Ben depolama için başka şeylerden feragat etmezdim. Bence doldurması o kadar kolay değil. Gereksiz çok şey mi yüklüyorsunuz?

Geri