Neler Yeni

İphone 14 pro cam koruma ve kılıf önerisi ?

çılgınHamsi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Yusuf
yeni aldım spigen veya buff düşünüyorum seffaf kılıf olursa iyi olur .
Lens koruması takmayan gerek var mı kamerası iyi camla korunuyor ama bilemedim.

SerhatCC

80+ Bronze
dostum selam, kamera korumasını ben taktırdım ama koruma plastik olduğu için bazen yansıma yapıyor ve plastik çok kolay çizildiği için kamerayı verimsiz yapıyor. ayrıca plastik koruma yüzünden renkler bir soluk gözüküyor ben önermiyorum şahsen söktüm.

koruma için de telefonun rengine göre değişir bence benim telefonum gümüş rengi olan model şeffaf kılıf aldım ama kılıftaki en ufak lekelenme telefonda belli oluyor o yüzden hareketli bir kılıf taktım. istanbul avrupa yakasındaysan bakırköyde gg cover store diye bir yer var orada çeşit çok fazla fiyat da iyi öneririm

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Kameramda koruyucu kullanmıyorum kılıf ve ekran koruyucum spigen memnunum.

çılgınHamsi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum selam, kamera korumasını ben taktırdım ama koruma plastik olduğu için bazen yansıma yapıyor ve plastik çok kolay çizildiği için kamerayı verimsiz yapıyor. ayrıca plastik koruma yüzünden renkler bir soluk gözüküyor ben önermiyorum şahsen söktüm.

koruma için de telefonun rengine göre değişir bence benim telefonum gümüş rengi olan model şeffaf kılıf aldım ama kılıftaki en ufak lekelenme telefonda belli oluyor o yüzden hareketli bir kılıf taktım. istanbul avrupa yakasındaysan bakırköyde gg cover store diye bir yer var orada çeşit çok fazla fiyat da iyi öneririm
teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kameramda koruyucu kullanmıyorum kılıf ve ekran koruyucum spigen memnunum.
bu ikisini almayı düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Kaan
iPhone 13 Pro telefonumda JEtech Privacy koruyucu cam+kamera koruması kullanıyorum,kılıfı da JEtech alabilirsiniz hepsi bir arada olan paketleri var ve fiyatları çok uygun.

şahin doğan

80+ Platinum
Herhangi bir sert şeffaf kılıf, Spigen ekran koruyucu öneririm. Kamera koruyucu takma. Kamera camları kolay kolay çizilen malzeme değil. Hatta bu zamana kadar sağlamlık testleri dışında normal kullanımda kamerası çizilen iPhone görmedim.

çılgınHamsi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herhangi bir sert şeffaf kılıf, Spigen ekran koruyucu öneririm. Kamera koruyucu takma. Kamera camları kolay kolay çizilen malzeme değil. Hatta bu zamana kadar sağlamlık testleri dışında normal kullanımda kamerası çizilen iPhone görmedim.
teşekkür ederim bu attığım linkler nasıl ?

şahin doğan

80+ Platinum
teşekkür ederim bu attığım linkler nasıl ?
Güzel ama sert plastik olmayan şeffaf kılıflar Max 3 ayda sararmaya başlıyor. Bunu almaktansa 50-100 TL'ye şeffaf kılıf alır onu kullanırım.

Top Bottom