Neler Yeni

Iphone 14 Pro Kamera Performansı Sizce Nasıl? Karşılaştırma İçerir!

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Olabildiğince eşit ortamda , tarafsız bir şekilde geçtiğimiz yılın Kamera performansında krallardan bir tanesi (Xiaomi Mı 11 Ultra) ile yeni Iphone 14 Pro yu kafa kafaya Vurdum. Sonuçları da size bıraktım , sizce hangi kamera daha iyi ? Hangisi hangi ışık ve ortamda daha iyi sizlerden bekliyorum yorumları.
Video içeriğinde ne var ?
Iphone fiyatlarına sitem .Ki bence çok pahalı , gerçekten çok çok pahalı ve gereksiz bu denli bir masraf bu günün ekonomisinde.
Kamera karşılaştırması , gündüz çekimleri - gece çekimleri - makro , mikro çekimler . 4k 60fps kamera performansları , ön kamera performansı , tamamen karanlık fotoğraflar gibi birçok kareyi sizlere göstermeye çalıştım .
Bir de şu sorunun cevabını merak ediyorum ? Gerçekten paranız olsa bir telefona 40.000 TL verir miydiniz?
Keyifli forumlar , keyifli seyirler.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Güzel bir karşılaştırma olmuş emeğinize sağlık.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,104
İsim
emir yapar
Güzel inceleme elinize sağlık. Merak ettiğim nokta Macro kamera konusunda 14 pro geriledi mi ya? 13 pro kullanıyorum benimki daha iyi..

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel bir karşılaştırma olmuş emeğinize sağlık.
Eyvallah dostum keyifli seyirler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel inceleme elinize sağlık. Merak ettiğim nokta Macro kamera konusunda 14 pro geriledi mi ya? 13 pro kullanıyorum benimki daha iyi..
Sanırım en büyük etken ışık , gün ışığında ya da yoğun ışıkta dehşet iyi çekiyor Iphone , Xıaomı de görüntü yakalayabiliyor . Burada Iphone ışıktan dolayı netliği tam alamadı , xiaomi ise görüntü alamadı doğru dürüst. Baya başarılı macro kamerası.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,104
İsim
emir yapar
Eyvallah dostum keyifli seyirler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanırım en büyük etken ışık , gün ışığında ya da yoğun ışıkta dehşet iyi çekiyor Iphone , Xıaomı de görüntü yakalayabiliyor . Burada Iphone ışıktan dolayı netliği tam alamadı , xiaomi ise görüntü alamadı doğru dürüst. Baya başarılı macro kamerası.
Evet ben de şaşırdım zaten. Fiyatını bilmem fakat kamerasına denilecek tek söz yok.

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet ben de şaşırdım zaten. Fiyatını bilmem fakat kamerasına denilecek tek söz yok.
Ben X ile Iphone'a veda etmiştim , sanırım artık kameraları daha sıcak çekim yapıyor, beyazlar daha sarı , daha yoğun , siyahlar özellikle gece fotoğrafları çok çok daha sarı . Şahsi fikrim bu durumu hızlıca düzeltmeliler. Ayrıca siyahlar da daha siyah... Pazar payını ciddi yönetiyor fakat her ''PRO'' modeli ile daha ilerleyerek geliyor. Sanırım bir sonraki model ile gerçekten olmuş bir telefon diyebileceğiz.

Top Bottom