BatuhanKLC
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 854
- İsim
- Batuhan Kılıç
Olabildiğince eşit ortamda , tarafsız bir şekilde geçtiğimiz yılın Kamera performansında krallardan bir tanesi (Xiaomi Mı 11 Ultra) ile yeni Iphone 14 Pro yu kafa kafaya Vurdum. Sonuçları da size bıraktım , sizce hangi kamera daha iyi ? Hangisi hangi ışık ve ortamda daha iyi sizlerden bekliyorum yorumları.
Video içeriğinde ne var ?
Iphone fiyatlarına sitem .Ki bence çok pahalı , gerçekten çok çok pahalı ve gereksiz bu denli bir masraf bu günün ekonomisinde.
Kamera karşılaştırması , gündüz çekimleri - gece çekimleri - makro , mikro çekimler . 4k 60fps kamera performansları , ön kamera performansı , tamamen karanlık fotoğraflar gibi birçok kareyi sizlere göstermeye çalıştım .
Bir de şu sorunun cevabını merak ediyorum ? Gerçekten paranız olsa bir telefona 40.000 TL verir miydiniz?
Keyifli forumlar , keyifli seyirler.
Video içeriğinde ne var ?
Iphone fiyatlarına sitem .Ki bence çok pahalı , gerçekten çok çok pahalı ve gereksiz bu denli bir masraf bu günün ekonomisinde.
Kamera karşılaştırması , gündüz çekimleri - gece çekimleri - makro , mikro çekimler . 4k 60fps kamera performansları , ön kamera performansı , tamamen karanlık fotoğraflar gibi birçok kareyi sizlere göstermeye çalıştım .
Bir de şu sorunun cevabını merak ediyorum ? Gerçekten paranız olsa bir telefona 40.000 TL verir miydiniz?
Keyifli forumlar , keyifli seyirler.