İphone 14 Pro kasıyor takılıyor

Reaksiyon skoru
3
Cihazım iphone 14 pro hafızasında 170gb boş. pil sağlığı 79. Sürüm güncellemesi İOS 26.2. Oyunlarda 1 saat dolmadan ana ekranda bile kasmalara takılmalara başlıyor bi süre geçtikten sonra eski haline dönüyor. Daha önce iphone cihazlarımda böyle bir sorunla karşılaşmadım. Çözümünü bilen veya neyden dolayı böyle olduğunu bilen biri yardımcı olabilir mi?

yapacagin tek islem Pilini degistirmen. Pil sagligi %79 diyorsun.arti Koruma kabi kullaniyormusun?Oynarken asiri ISI yapipta kasiyorda olabilir.ama Pilini degistirmeni kesinlikle tavsiye ederim.

Pil sağlığından dolayı yapıyor.
pil sağlığı düşük>bu yüzden hızlı ısınıyor> hızlı ısındıkça kasmaya başlıyor> kasmaya başlayınca daha çok ısınıyor> çok ısındıkça pil sağlığı da hızlı düşüyor.
çözümü pil değişimi.

yapacagin tek islem Pilini degistirmen. Pil sagligi %79 diyorsun.arti Koruma kabi kullaniyormusun?Oynarken asiri ISI yapipta kasiyorda olabilir.ama Pilini degistirmeni kesinlikle tavsiye ederim.
teşekkür ederim hocam evet kılıfla oynuyorum dediğiniz gibi pilden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pil sağlığından dolayı yapıyor.
pil sağlığı düşük>bu yüzden hızlı ısınıyor> hızlı ısındıkça kasmaya başlıyor> kasmaya başlayınca daha çok ısınıyor> çok ısındıkça pil sağlığı da hızlı düşüyor.
çözümü pil değişimi.
teşekkür ederim hocam pili değiştireceğim evet.

Pilini degistirdinde ayarlarindan Pili sadece % 20 ila % 80 arasi dolduracak sekilde ayarla. yüzde yüz Doldurma.Ayarlamasini yaptiginda iphonu fise taktiginda yüzde 80 e kadar doldurup birakir. Pil Sagligi acisindan vazgecilmez Faktör 🤙

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,619
Üyeler
187,071
Son üye
husamb
Geri