Neler Yeni

iPhone 14 Pro Max aşırı ısınma sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Onur
Merhabalar yeni aldığım 14 Pro Max normal kullanımda ısınıyor, oyun oynarken aşırı ısınıyor, şarjdayken aşırının da üstünde ısınıyor telefonu sarjda kullanmıyorum saate bakmak için elime aldım elimde tutamayacağım kadar sıcaktı bu normal mi yoksa bir sorun mu var? Bu arada sarj aleti 20 watt orijinal, kablo da kutudan çıkan.

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
Bence garantiye gönderin söylediğiniz sorunların hiçbiri bende yok

__xXx__

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat

cemozgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Cem
benim 14 pro da ısınıyoda öyle elime alamicak seviye falan değil direkt gönder servise yenisini verirler zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncellemeyle ısınmayı çözdüm ama sarjda hala çok ısınıyo ele alabiliyorum ama yakıyo biraz garantiye de göndermek istemiyorum eski telefonum bozuldu bundan başka telefonum yok sizde hiç ısınmıyomu sarjda emin misiniz

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
o kadar ısınması normal değil hocam garantiye gönderin

VeloceRR

80+ Bronze
Hızlı şarj destekleyen adaptörle şarj edersen ısınır hocam normaldir, şarj esnasında kullanırsan da elini rahatsız eder

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat
Güncellemeyle ısınmayı çözdüm ama sarjda hala çok ısınıyo ele alabiliyorum ama yakıyo biraz garantiye de göndermek istemiyorum eski telefonum bozuldu bundan başka telefonum yok sizde hiç ısınmıyomu sarjda emin misiniz
Şarjda ıphonelerın çoğu ısınıyor knk bende ve dayımda 14 PRO var kılıfı cıkartıp şarj ediyorum ısınma bi tık daha az oluyor

Aderal

80+ Bronze
14 pro max var bendede şarjda ısınıyor yani doğal bi durum tabi aşırı değil ama ısınıyor diyebileceğim kadar ısınıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Onur
Hızlı şarj destekleyen adaptörle şarj edersen ısınır hocam normaldir, şarj esnasında kullanırsan da elini rahatsız eder
Sarjdayken kullanmıyorum ama bu kadar ısınması pile zarar verir diye korkuyorum sarj aleti apple nin 20 watt lık sarj aleti hızlı sarj mı bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şarjda ıphonelerın çoğu ısınıyor knk bende ve dayımda 14 PRO var kılıfı cıkartıp şarj ediyorum ısınma bi tık daha az oluyor
Kılıf kullanmıyorum zaten, etrafımda 14 serisinden kullanan insan da yok birazda takıntılı biriyim o yüzden dert ettim biraz ama sıkıntı yok galiba hatta sıkıntı çıkmasın diye mediamarkt veya vatan dan falan da almadım direkt apple ın mağazasından aldım, derecesini ölçebilcek bir şey bulursam derecesini de yazarım sonradan

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat
Sarjdayken kullanmıyorum ama bu kadar ısınması pile zarar verir diye korkuyorum sarj aleti apple nin 20 watt lık sarj aleti hızlı sarj mı bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kılıf kullanmıyorum zaten, etrafımda 14 serisinden kullanan insan da yok birazda takıntılı biriyim o yüzden dert ettim biraz ama sıkıntı yok galiba hatta sıkıntı çıkmasın diye mediamarkt veya vatan dan falan da almadım direkt apple ın mağazasından aldım, derecesini ölçebilcek bir şey bulursam derecesini de yazarım sonradan
ıstanbulda ısen hocam bı magazaya gıdıp bı sor cevremde cok kullanan var sarjda ısınmalar normal bende ılk aldıgımda asırı ısınma vardı 1 ay sonra guncellemeler ıle duzeldı bır de kılıf cok etkı edıyor kullanmıyorsan kılıf hocam o zaman normal bır ısınmadır o

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Onur
Telefonun always on display modu kapalı olmasına rağmen ekran kapalıyken sarjının gittiğini farkettim bu da normal değildir her halde sizce ne yapmalıyım telefonu garantiye yollarsam geri gelene kadar telefonsuz kalıcam değişim falan yaparlar mı acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,765
Üyeler
165,730
Son üye
GalipAlaca
Top Bottom