Neler Yeni

iphone 14 pro max elektrik çarpması

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
bu yaşadığım sorunu başkalarıda yaşamış haber kaynağı attım hocam donanım ile alakası yok direk cihazla alakası vardır donanımdan kastım priz adaptör fln
O zaman garantiye yapıştır. Veya instagramdan fpporaya sorun. İlla ki bu sorun yüzünden cihaz gönderenler olmuştur. Yardımları dokunabilir.

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
O zaman garantiye yapıştır. Veya instagramdan fpporaya sorun. İlla ki bu sorun yüzünden cihaz gönderenler olmuştur. Yardımları dokunabilir.
Apple ile konuştum durumun normal olmadığını bu süreçte cihazın kullanmamı söyledi yarın saat 15.00'da beni arayacaklarını söylediler mühendislik ekibi ile bu konu hakkında konuşacaklarını söylediler.

keyfeTr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mücahit
beyler 14 pro max şarja takıyorum 20w bu arada klavyeye falan dokununca metal kısımlara elim falan titriyo elektrik çarpıyo ufak ufak normal midir bu
merhaba. aynı sorunu bende yaşıyorum. şarj aleti ve kablosu orijinal. siz bu konuda bir işlem yaptınız mı servis ve garanti ile. bir sonuç aldınız mı?

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
Telefonlardaki sorunların en kralını genelde iPhone larda görüyorum 🤣 sabah işe geldim karşımda çok iyi bi manzara vardı fotoğrafını çektim iş yerindeki arkadaşa gösterdim oda beğendi bana gönderir misin dedi gönderdim onun telefonu iPhone 11 pro max benim telefon S23 aynı fotoğraf bende çok daha canlı ve güzel görünüyordu arkadaşta soluk görünüyordu fotoğrafı da paylaşayım.
20231114_102751.jpg

zamzom

80+
Telefonlardaki sorunların en kralını genelde iPhone larda görüyorum 🤣 sabah işe geldim karşımda çok iyi bi manzara vardı fotoğrafını çektim iş yerindeki arkadaşa gösterdim oda beğendi bana gönderir misin dedi gönderdim onun telefonu iPhone 11 pro max benim telefon S23 aynı fotoğraf bende çok daha canlı ve güzel görünüyordu arkadaşta soluk görünüyordu fotoğrafı da paylaşayım.
Alıntıyı görüntüle
ne işle meşgulsünüz

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
merhaba. aynı sorunu bende yaşıyorum. şarj aleti ve kablosu orijinal. siz bu konuda bir işlem yaptınız mı servis ve garanti ile. bir sonuç aldınız mı?
hiçbişey yapmadı normalmiş öyle diyolar tabi yersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,702
Üyeler
162,047
Son üye
murchad
Top Bottom