Yenilio İphone 14 Pro Max veya Sıfır İphone 16

ilkxr

80+
Reaksiyon skoru
28
14 Pro Max alırsam yenilio sitesinin yenilenmiş bir telefonunu alacağım galiba, İphone 16 ise sıfır olacak. Bu karşılaştırmada hangisi daha mantıklı? Ne yapmamı önerirsiniz?

Iphone 16 sıfır. Yenilenmiş telefonlarda çok kolpa döndürüyolar. Çoğu firma işini iyi yapmıyor, dandik parça takıyolar iki gün sonra başın ağrımasın. Ayrıca Iphone 16 hem daha yeni hem sıfır alcaksın.

Yenilenmişi illa yeniliodan almak zorunda değilim ama yine de dediğiniz gibi biraz sakıncalı işler. 16'nın ekranı 60hz olduğu için çok istemiyorum aslında. Birde yenilenmiş telefonlarda vade farksız 12 taksite bölebiliyorum muhtemelen ödemesi hiç etkilemez bile beni. Bu şartlarda da 16 önerir misiniz? Buna göre son kararı verip almak istiyorum.

yenilenmis telefon alma
Iphone 16 sıfır. Yenilenmiş telefonlarda çok kolpa döndürüyolar. Çoğu firma işini iyi yapmıyor, dandik parça takıyolar iki gün sonra başın ağrımasın. Ayrıca Iphone 16 hem daha yeni hem sıfır alcaksın.

Hocam para sizin, kumar sizin. Ben olsam o kumarı oynamam. Bütçeniz yetmiyorsa ikinci el bakılabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,517
Üyeler
184,178
Son üye
Memo deniz
Geri