lens koruyucu alıyım mı yoksa bu yeterli olur mu![]()
iPhone 14 Pro Max Kılıf, Spigen Liquid Crystal 4 Tarafı Tam Koruma - Spigen
iPhone 14 Pro Max Kılıf, Spigen Liquid Crystal 4 Tarafı Tam Koruma ücretsiz kargo, hızlı gönderi, kredi kartına taksit seçenekleri ile hemen satınalmak için tıkla, Spigen Türkiye Distribütörü güvencesi ile alışverişini tamamla!www.spigen.com.tr
Lens koruyucu almayın kameranın performansını düşüyor.lens koruyucu alıyım mı yoksa bu yeterli olur mu
Lens koruyucu almayın kameranın performansını düşüyor.
katılıyorum zaten lensler safirden yapılıyor kısacası kameraya zarar gelirse telefonm kurtulamaz gibie eşoıgrnmeşogLens koruyucu almayın kameranın performansını düşüyor.
Lens koruyucu alıp daha kötü fotoğraf çekmek yerine yere düşürünce kırılma ihtimalini göze alırım.katılıyorum zaten lensler safirden yapılıyor kısacası kameraya zarar gelirse telefonm kurtulamaz gibie eşoıgrnmeşog
Ben çok sakarsam öyle telefon almam .dLens koruyucu alıp daha kötü fotoğraf çekmek yerine yere düşürünce kırılma ihtimalini göze alırım.
Ben bi kaç ay önce ekran koruyucuyu söktüm. Dandik olduğu için leke yapıyordu. Zaten çok düşüren biri değilim düşse de hasar almıyor ekranının sağlam olduğunu düşünüyorum.Ben çok sakarsam öyle telefon almam .d
benks casebang yada youngkit serisiİPhone 14 Pro Max kılıf önerisi
İPhone 14 Pro Max kılıf önerisi