İphone 14 Pro Max mi İphone 15 mi

Reaksiyon skoru
3
İphone almayı düşünüyorum sizce şuan 14 Pro Max mi alayım yoksa eylüle kadar bekleyip iphone 15 mi alsam kararsız kaldım

Paran varsa ne kadar olursa olsun alıcam diyorsan tabikide iphone 15'i bekle bence güzel bir şey gelicek gibi duruyor.

O fotolar gerçekse redmiden farkı kalmicak iphonenin ben 5 kameralı bir şey bekliyordum

O fotolar gerçekse redmiden farkı kalmicak iphonenin ben 5 kameralı bir şey bekliyordum
1687681658148.png

pov you are the camera designer :kekw:

Öyle bir şey olmaz. Düz seride 2 kamera, Pro serisinde 3 kamera, Ultra diye bir şey gelirse 3 veya 4 kamera.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İphone almayı düşünüyorum sizce şuan 14 Pro Max mi alayım yoksa eylüle kadar bekleyip iphone 15 mi alsam kararsız kaldım
13 Pro Max düz 14'den iyi. 14 Pro Max'de düz 15'den iyi olacaktır.

ama belki iphone 15 plusda da dinamik ada olur

şu mantıkta hareket edebilirsiniz 13promax 14 den nasıl daha iyi ise 14promax da düz 15 den daha iyidir bence 14pm al geç

Öyle bir şey olmaz. Düz seride 2 kamera, Pro serisinde 3 kamera, Ultra diye bir şey gelirse 3 veya 4 kamera.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

13 Pro Max düz 14'den iyi. 14 Pro Max'de düz 15'den iyi olacaktır.
Bencede öyle olucak kamerası iphone 14 gibi olucak sadece kasa tasarımı, renk , dynamic ada falan değişir o kadar bide şu yandaki ses düğmesini direk tuşlu yaparlar sonrada özellikler falan değişir o kadar

Bencede öyle olucak kamerası iphone 14 gibi olucak sadece kasa tasarımı, renk , dynamic ada falan değişir o kadar bide şu yandaki ses düğmesini direk tuşlu yaparlar o kadar
hocam görüntüsümü sızdı iphone 15in ben bulamadım da

Geri