Fotoğraf ekler misiniz?Iphone 13 pro maximin fokuslama mesafesi daha yakin 14 pro max yakindan fokuslayamiyor 0.5 lede cekmek istemiyorum pismanim sanirim
Suan ekleyemiyorum aksama dogru eklerim demek istedigim yakindan urun cekiyorum 13 pro maxla baya yakindan fokusluyor 1x te 14 pro max ise baya uzaktan fokusluyor ve bu sorun herkeste var sanirim iade edicem gibiFotoğraf ekler misiniz?
Bende öyle bir sorun yok iade etmediysen fotoğraf paylaşabilir misinSuan ekleyemiyorum aksama dogru eklerim demek istedigim yakindan urun cekiyorum 13 pro maxla baya yakindan fokusluyor 1x te 14 pro max ise baya uzaktan fokusluyor ve bu sorun herkeste var sanirim iade edicem gibi
Sorun lensten kaynakli buyudugu icin lens falan yakin cekimde maalasef 1x da 13 pro max gibi iyi cekemiyor ya zoomlaka gerekli yada 0.6 le cekmekBende öyle bir sorun yok iade etmediysen fotoğraf paylaşabilir misin
Oyle iyi cekmiyor sorun o 1x te normal olarak cok iyi cekiyor iphone 13 pro maxayarlar kamera lens düzeltme ve makro denetimini etkinleştir kamerada sol altta işaret cıkıcak ona tıklayarak düzeltebiliyosun istediğin gibi