Neler Yeni

iPhone 14 Pro Max'ten 16 Pro Max'e geçilir mi?

VValtieL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Buğra
Merhaba, 2 yıldır 14 Pro Max kullanıyorum ama pil konusunda artık beni tatmin etmemeye başladı. Telefonu çok severek kullanıyorum hızı olsun, rengi olsun çok hoşuma gidiyor ancak pil sağlığı 88 düşmüş durumda ve yoğun kullanımda şarj yetmemeye başladı. Bundan önce 13 Pro Max kullanıyordum ve pili bu telefondan daha uzun gidiyordu. Şimdi ise 16'nın çıkmasını bekledim ve açıkcası renkleri hariç özellikleri hoşuma gitti özellikle uzun pil ömrü ve ince çerçeve vs. Eğer geçersem 14'ü satıp 50 bin TL fark ile geçiş yapacağım. Sizce 16 Pro Max'e geçmeye değer mi?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,663
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
İncelemesi çıkmadan buna kimse cevap veremez. Kullanıcı deneyimi en önemlisi.

eneskaya6

80+ Silver
İşlemcisi A18 pro. şuan kullandığın A16 arasında gecmeye değecek fark var fakat bu senin telefonu ne için kullandığına bağlı. Kamera olayı 13-14 modelınden sonra artık fixe bağladı. Cekilen foto videolar ile edit vs yapılmıyorsa, sosyal medyaya zaten 1080p yüklenıyor her şey. ip14 mü 16pro mu belli olmuyor gibi bişey. Asıl fark işlemci ve bataryada apple bilerek bataryayı yıllar önce düşükten cıkardı ki her model artışında biraz daha nefes aldırıyor. Elinizde kini satıp 50k eklemeye değmez bence 30k vs eklerseniz kabul edilebilir az cok

şahin doğan

80+ Platinum
Pil konusunda iddialılar ama yine de kendi cihazının pilini değiştirip kullansan daha mantıklı.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berk
Merhaba, 2 yıldır 14 Pro Max kullanıyorum ama pil konusunda artık beni tatmin etmemeye başladı. Telefonu çok severek kullanıyorum hızı olsun, rengi olsun çok hoşuma gidiyor ancak pil sağlığı 88 düşmüş durumda ve yoğun kullanımda şarj yetmemeye başladı. Bundan önce 13 Pro Max kullanıyordum ve pili bu telefondan daha uzun gidiyordu. Şimdi ise 16'nın çıkmasını bekledim ve açıkcası renkleri hariç özellikleri hoşuma gitti özellikle uzun pil ömrü ve ince çerçeve vs. Eğer geçersem 14'ü satıp 50 bin TL fark ile geçiş yapacağım. Sizce 16 Pro Max'e geçmeye değer mi?
elindeki cihazı değerlendirme açısından bakınca bile 2 senede bir değişim normaldir. en azından güncel bir modele geçiyorsunuz. Ha tabi ki değiştireceğiniz cihazın yeni halinde ne var malzeme kalitesi daha da mı eskitilmiş kontrol etmekte fayda var. Lakin konu apple olunca problem yok gibi. Benim için kablosuzda 25w bile büyük bir yenilik, 30dakika da %50.

VValtieL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemcisi A18 pro. şuan kullandığın A16 arasında gecmeye değecek fark var fakat bu senin telefonu ne için kullandığına bağlı. Kamera olayı 13-14 modelınden sonra artık fixe bağladı. Cekilen foto videolar ile edit vs yapılmıyorsa, sosyal medyaya zaten 1080p yüklenıyor her şey. ip14 mü 16pro mu belli olmuyor gibi bişey. Asıl fark işlemci ve bataryada apple bilerek bataryayı yıllar önce düşükten cıkardı ki her model artışında biraz daha nefes aldırıyor. Elinizde kini satıp 50k eklemeye değmez bence 30k vs eklerseniz kabul edilebilir az cok
30k fark için elimdekini 70k satmam gerek hocam o da imkansız yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pil konusunda iddialılar ama yine de kendi cihazının pilini değiştirip kullansan daha mantıklı.
O da doğru ama daha büyük ekran ve batarya almam için yeterli benim için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

elindeki cihazı değerlendirme açısından bakınca bile 2 senede bir değişim normaldir. en azından güncel bir modele geçiyorsunuz. Ha tabi ki değiştireceğiniz cihazın yeni halinde ne var malzeme kalitesi daha da mı eskitilmiş kontrol etmekte fayda var. Lakin konu apple olunca problem yok gibi. Benim için kablosuzda 25w bile büyük bir yenilik, 30dakika da %50.
Hocam birde şöyle bir şey var, en büyük yenilik 17 de gelecek diyorlar şimdi ben bu sene telefonu değiştirmezsen ve seneye 17 çıktığında gerçekten fark olursa 17 ye de geçebilirim ve aradaki fiyat farkı daha az olacak ama bu sene değiştirmeyip sene 17 ye geçersem üstüne çok daha fazla vermem gerekecek.

Son düzenleme:
knk bende 15 pro max var bende 16 pro maxe geçicem yurt dışı kullanıyorum tr iphone cihazı bu devirde imkansız alınması yurt dışı tavsiye ediyorum hiç bir sıkınıtısı yok 5000tl verip 16 pro maxe geçicem telefon çıktığında

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
hamza ilkaya
knk bende 15 pro max var bende 16 pro maxe geçicem yurt dışı kullanıyorum tr iphone cihazı bu devirde imkansız alınması yurt dışı tavsiye ediyorum hiç bir sıkınıtısı yok 5000tl verip 16 pro maxe geçicem telefon çıktığında
bende 15 pro kullanıyorum elimdekini verip kaç versem 16 pm alabilirim

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Alihan YILMAZ
Var olan telefonundan memnunsan, macera aramaya gerek yok.

VValtieL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Buğra
Var olan telefonundan memnunsan, macera aramaya gerek yok.
Pil dışında memnunum. Pili de yetkili serviste orijinal ile değiştirsem hiçbir sorunu kalmaz aslında ama geçip geçmemek konusunda kararsız kaldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,148
Üyeler
159,581
Son üye
MarcelGerard7
Top Bottom