- Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten hemen ilk çıktığı gün geçmeyeceğim bu ayın sonu veya önümüzdeki ayın başlarında geçerim o zamana kadarda inceleme videolarına bakarım.Ben (bir süre daha) geçmezdim.
Zaten hemen ilk çıktığı gün geçmeyeceğim bu ayın sonu veya önümüzdeki ayın başlarında geçerim o zamana kadarda inceleme videolarına bakarım.Ben (bir süre daha) geçmezdim.
knk yurt dışı mı tr 15 pro mubende 15 pro kullanıyorum elimdekini verip kaç versem 16 pm alabilirim
YD PRO kankaknk yurt dışı mı tr 15 pro mu
Bence bekleme ön sipariş fiyatı bir tık daha iyi oluyor, sonra zam geliyor klasik. İkinci el sitelerinde fiyat bakıp sat derim geldiğinde.Zaten hemen ilk çıktığı gün geçmeyeceğim bu ayın sonu veya önümüzdeki ayın başlarında geçerim o zamana kadarda inceleme videolarına bakarım.
Hocam benim telefoncuya vereceğim o da 50k farkla sıfır verecek. Ama takıldığım nokta, telefoncu doğal olarak değerinden daha düşüğe alacak yani 50k, ben elden satmaya çalışırsam belki biraz daha iyiye satarım ama uzun sürebilir satılması o şekilde.Bence bekleme ön sipariş fiyatı bir tık daha iyi oluyor, sonra zam geliyor klasik. İkinci el sitelerinde fiyat bakıp sat derim geldiğinde.
Sanmıyorum sen sahibindene koy ilana hemen gidecektir emin ol. Telefoncu senden ucuza alıp kim bilir kaç bin fark koyacak üstüne.Hocam benim telefoncuya vereceğim o da 50k farkla sıfır verecek. Ama takıldığım nokta, telefoncu doğal olarak değerinden daha düşüğe alacak yani 50k, ben elden satmaya çalışırsam belki biraz daha iyiye satarım ama uzun sürebilir satılması o şekilde.
Koydum hocam 2 önce birkaç hafta bekleyeceğim bakalım.Sanmıyorum sen sahibindene koy ilana hemen gidecektir emin ol. Telefoncu senden ucuza alıp kim bilir kaç bin fark koyacak üstüne.