İphone 14 Pro Mu 13 Pro Mu Mantikli

Aliço62

80+
Reaksiyon skoru
57
Bütçe
40000
Aranızda 13 pro sonrası 14 pro geçen varmi veya bunla ilgili yorumunuz nedir.
Değer mi aradaki 8.000/10.000TL fark.

Şuanda 11 128gb model kullanmaktayım

kamera lensi buyuklugu, soc ve dinamik ada disinda fark yok. ben olsam almazdim.

14 pro'nun işlemcisi 13 pro'dan %40 daha iyi. Bütçe olarak seni zorlamayacaksa 14 pro alabilirsin.

kamera lensi buyuklugu, soc ve dinamik ada disinda fark yok. ben olsam almazdim.
Lens değil Sensör. Ekranda parlaklık farkı var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

13 Pro'dan 14 Pro'ya geçilmez ama 13 Pro yerine 14 Pro alınır.

çentik dışında farkedebileceğin bi fark yok arada. ben olsam 10k fark vermem bütçe sıkıntın yoksa 14pro al tabi ama değmez

işlemci ve çentik çok daha güçlü ama 13 pro hala dünyanın en iyi telefonlarından yani hiç bir fark çekiceğini zannetmiyorum kendim de kullanıyorum o yüzden aradaki farka değmez ama tercih meselesi

çentik için alınır bence bütçen varsa baya hoş gözüküyor her sene telefon alan biri değilsen uzun yıllar götürür seni

İphone 11 den 14e geçilir 13 pro dan geçilmez yani alabiliyosan direk 14pro al

Çok gereksiz bana göre. Zaten yeterince iyi bir kameran var daha iyisi olunca ne olacak? Fotoğrafçı mısın? Zaten yeterince iyi bir işlemcin ve oyun performansın var daha iyisi olunca ne olacak? E-sporcu musun? Dinamik ada sayesinde bana göre bu kadar çok ilgi çekti iPhone 14 Pro ve zaten dinamik ada olmasaydı gelecek eleştirileri düz iPhone 14'te gördük.

Geri