İPHONE 14 PRO ŞARJ ALETİ

Reaksiyon skoru
2
Merhaba iphone 14 pro telefonunu kullanmaya başladım (ablamın eskisi kendim almadım), şarj aletim yok orjinalleri çok pahalı geldi bu fiyatlara değerler mi, ya da ucuz yollu ne alabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

orjinal şarj aletiyle kaliteli kablo al ben öyle yaptım (kablom idare eder bir şey)

çok fark eder mi orjinal kullanmazsam eğer adaptorü 2k kablosu 1k yani orjinalinin

870 tl

Şununda beyazını al

Merhaba iphone 14 pro telefonunu kullanmaya başladım (ablamın eskisi kendim almadım), şarj aletim yok orjinalleri çok pahalı geldi bu fiyatlara değerler mi, ya da ucuz yollu ne alabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
dostum sana tavsiyem 16 pro max ve 14 promax kullaniyorum ikisine de anker in 67w adaptorunu aldim ve aylardir kullaniyorum hem guvenli hemde hizli sarj ediyor orjinal adaptorden daha iyi ve ben orjinal adaptorunu attim kenara kulllanmiyorum bile/

dostum sana tavsiyem 16 pro max ve 14 promax kullaniyorum ikisine de anker in 67w adaptorunu aldim ve aylardir kullaniyorum hem guvenli hemde hizli sarj ediyor orjinal adaptorden daha iyi ve ben orjinal adaptorunu attim kenara kulllanmiyorum bile/
bro maximum 20W desteklemiyor mu bu telefon 67W nasıl kullanıyorsun

telefon 37w a akdar cekiyor. adaptorun ozelligi 67w.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kardesim telefon 37w cekiyor
Yaw ben 120w mı çekiyor demişim bi bak bakayım telefona zarar vermez yani istediğini yak kaliteli bir marka olduktan sonra onu diyorum

orijinal dışında alma hocam illa alacaksan da anker veya spigen al anker şahsi olarak tavsiyem çok iyidir. mcdodo alma sakın çok ısındırıyor cihazı

Ben 16pmye spigen 30w kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım ama önermiyorum. 33w şayomi adaptörü daha iyi spigenden.

Geri