Neler Yeni

Yardım iPhone 14 prodan düz iPhone 15 geçmek

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
Arkadaşlar bugün satıp alabilir sizce mantıklı mı çünkü elimdeki Şuan 19 ay garantisi ve pili 99 oldu 6 aydır piline dikkat ettim düştü neyse değerde kaybediyor sizce sıfırlama yapıp 15 geçeyim mi ve değerini korusun mu yoksa geçmek saçma mı olur.

onurfndkc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Onur
Arkadaşlar bugün satıp alabilir sizce mantıklı mı çünkü elimdeki Şuan 19 ay garantisi ve pili 99 oldu 6 aydır piline dikkat ettim düştü neyse değerde kaybediyor sizce sıfırlama yapıp 15 geçeyim mi ve değerini korusun mu yoksa geçmek saçma mı olur.
Pro her zaman pro dur.

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
bence biraz daha bekle

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,161
İsim
Yusuf Karakaya
15 pro max gibi bir modele gecmeyeceksen mantikli degil

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani sıfırlama dışında bence gereksiz bir hamle olur.
Amacım sıfırlamak zaten hemde değerini korumuş olması.
Mesaj otomatik birleştirildi:

15 pro max gibi bir modele gecmeyeceksen mantikli degil
15 pro max almak istemem sadece değerini korusun yeter.

bence biraz daha bekle
Neden hocam.

Arkadaşlar sizden cevap alabilir miyim?

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Amacım sıfırlamak zaten hemde değerini korumuş olması.

15 pro max almak istemem sadece değerini korusun yeter.

Neden hocam.

Arkadaşlar sizden cevap alabilir miyim?
İşlemci aynı işlemci, ekran aynı ekran. 15'de sürekli açık ekran özelliği yok eklemek gerekirse, benim görebildiğim farklılıklar bunlar.
Kameralar benzer, ekstra olarak 14 Pro'nun optik zoomu daha fazla.
Ekstra olarak telefoto lensi var.
Makro çekim üstünlüğü var.
14 Pro'nun batarya performansı daha iyi.
14 Pro'da ekstra Promotion teknolojisi var 120Hz destekleyen, 15'de bu yok. Yani telefonun bariz 14 Pro'ya göre takıldığını hissedeceğini düşünüyorum.
15 daha hafif.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemci aynı işlemci, ekran aynı ekran. 15'de sürekli açık ekran özelliği yok eklemek gerekirse, benim görebildiğim farklılıklar bunlar.
Kameralar benzer, ekstra olarak 14 Pro'nun optik zoomu daha fazla.
Ekstra olarak telefoto lensi var.
Makro çekim üstünlüğü var.
14 Pro'nun batarya performansı daha iyi.
14 Pro'da ekstra Promotion teknolojisi var 120Hz destekleyen, 15'de bu yok. Yani telefonun bariz 14 Pro'ya göre takıldığını hissedeceğini düşünüyorum.
15 daha hafif.
Peki değer bakımından ne diyorsunuz satıp alayim mi yoksa elimde ki korur mu değerini.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Peki değer bakımından ne diyorsunuz satıp alayim mi yoksa elimde ki korur mu değerini.
14 Pro hemen öyle değer kaybedecek bir telefon değil, yerinde olsam 15 P Max'in çıkmasını bekler duruma göre satıp alabiliyorsam onu alırdım.
Ben mesela 8 Plus aldım 9 ay önce, 8 bin liraya şuan 9'a satıyorum. 53'e 13 P Max aldım yenilenmiş taksit seçeneği olduğu için eğer canım sıkılır da 14 15 almak istersem direkt satıp nakite çevireceğim sonra aynı telefon taksiti öder gibi kartı ödemeyi düşünüyorum.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
14 Pro hemen öyle değer kaybedecek bir telefon değil, yerinde olsam 15 P Max'in çıkmasını bekler duruma göre satıp alabiliyorsam onu alırdım.
Ben mesela 8 Plus aldım 9 ay önce, 8 bin liraya şuan 9'a satıyorum. 53'e 13 P Max aldım yenilenmiş taksit seçeneği olduğu için eğer canım sıkılır da 14 15 almak istersem direkt satıp nakite çevireceğim sonra aynı telefon taksiti öder gibi kartı ödemeyi düşünüyorum.
Ben şöyle söyleyeyim aslında 15 pro ya geçebilirim lakin 2 ay sonra motor alacağım o yüzden 15 pro almıyorum ve 14 pro sanki değeri çabuk düşecek diye düşünüyorum ne dersiniz.

MauroEmanuel Icardi

80+ Bronze
Değerini nasıl koruyacak hocam. Pro modelden düz modele geçiyorsunuz bu değer korumak değildir. Nakit 4-5k vereceğinize model kucultuyorsunuz. Mantıklı bı hareket değil bence

The Semih

80+ Gold
Değmez hocam, senin yaptığın RTX 3090 dan RTX 4070 e geçmek gibi bir şey. Apple İphone 14 Pro kullananlar için 15 Pro Max geçmesini istiyor. Düz İphone 15 ise yeni kullanıcılar + Eski İphone modellerinden geçmek isteyenler için.

Son düzenleme:

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,176
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Mantıksız.

Top Bottom