IPhone 14 Pro'dan model düşürülür mü?

Reaksiyon skoru
21
Arkadaşlar selam şu an yurt dışı iPhone 14 Pro kullanıyorum. Kendime daha iyi odaklanmak için spor, KPSS, ekran süresi düşürme gibi ve birkaç kredi kartı borcumu ödemek için model düşürmeyi düşünmüştüm. Turistik bir yerdeyim o yüzden yazın başında veya yazın sonuna kadar dayanırsam yazın sonu, kazandığım paranın bir kısmıyla model yükseltirim zaten. Daha önceden birçok iPhone modeli kullandım. Aklımda sadece iPhone modelleri var 12 mini, SE2.nesil veya 3.nesil ve iPhone 8 modelleri var. Biraz daha minik ve hafif telefon istiyorumda. Sizin öneriniz nedir böyle bir şey yapmalı mıyım veya telefon öneriniz var mı? Tüm tavsiyelere açığım.

Not: Elimde bataryadan sıkıntılı çalışmayan kasası temiz iPhone 7 var.

Daha iyi odaklanmak istiyorsan hiç masrafa girmeden iphone 7 ye deji batarya alıp devam et 6 7 saat ekran süresi veriyor deji batarya ile denendi onaylandı

saydığın modelleri prizden çıkardığın an şarjı azalacağı için ekran süren düşer evet.

Odaklanmak için bu telefonları almak saçma bazı uygulamalar var onları yükle ekran süreni sınırla daha iyi bana kalırsa tuşlu telefon almadığın sürece her türlü o telefona bakıcaksın odaklanmak istemeyen tuşlu telefonla bile dikkat dağıtır

Geri