Neler Yeni

IPhone 15 128 GB 47.699

15 gün kullandım geri iade ettim. 1 sene sonra batarya günü çıkarmaz. Telefon akşama dayansın diye fotoğraf bile çekesi gelmez insanın. 60Hz ekran, kötü ekran süresi, yapay zeka desteği almayacak olması vs vs. Telefon kullanılmaz demiyorum ama bu paraya yazık edersiniz.

Düz iphone serisi parasına haketmiyor iphonenum var demek için alıyorsanız ayrı konu 14 pro bulunur bu fiyatlara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkinci elde fiyatı çöp oluyor maalesef ve 16nin kamera çok daha iyi
Küfürbaz tavşanın bi lafı vardır bilir misin

Düz iphone serisi parasına haketmiyor iphonenum var demek için alıyorsanız ayrı konu 14 pro bulunur bu fiyatlara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Küfürbaz tavşanın bi lafı vardır bilir misin
Gerçekler dostum paramız iPhone'un vergilerine yetmiyor diye karşılayacak değiliz. Kamera konusunda Samsung'a göre çok ilerdeler.

Gerçekler dostum paramız iPhone'un vergilerine yetmiyor diye karşılayacak değiliz. Kamera konusunda Samsung'a göre çok ilerdeler.
Sadece kamera açısından düşünmemek gerekiyor

Sadece en bu telefon için en ucuz fiyat
Daha ucuza Xiaomi 14T pro var
Her şeyiyle Appledan araklanma tasarımı olan Xiaomi'ye o fiyatı vermek yerine orijinal bir telefon almak daha mantıklı geliyor Belki diğer Samsunglara bakılabilir ama iOS telefon isteyen birisi için bu bütçedeki en iyi tercih bu olur.

Her şeyiyle Appledan araklanma tasarımı olan Xiaomi'ye o fiyatı vermek yerine orijinal bir telefon almak daha mantıklı geliyor Belki diğer Samsunglara bakılabilir ama iOS telefon isteyen birisi için bu bütçedeki en iyi tercih bu olur.
Bu fiyata 15 Pro Max verseler yine almam valla

• Beğen
Reaksiyonlar: Remi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,825
Üyeler
173,269
Son üye
Umut İlhan