kanka yok düz kaliteli, cam , kılıf önerisidir lens önerisidir vs.sinema tarzında fotoğraf video çekmek istersen: https://www.refleksfoto.com/urun/sandmarc-anamorfik-lens-1-33-x-iphone-15
marka önerisi varsa yine de alabilirim ve ekran koruyucu ne önerirsinizHocam iPhone için kesinlikle lens koruyucu al, marka fark etmez ucuz olanı kap çünkü kronik olarak bir süre sonra lensin etrafı soyulmaya başlıyor. Bende 12 var çıktığından beri, keşke taksaymışım diyorum.
Ekran koruyucu olarak telefonumda spigen markayı kullanıyorum. Türkiyede satılmıyor sanırım çünkü ben de amazon ile yurtdışından aldım. fiyatı belki biraz tuzlu gelebilir ama inanın verdiğinize değecektir. Dandik bir ürün değil ve kesinlikle ne bir kalkma, ne bir hava alma ne de bir ovalleştirilmiş kenarlarında çatlama oldu. bir kaç kere yere düşürdüm telefonumu, genel olarak kılıf üstüne düştü, ekran üstüne direkt düşmedi ama hiç bir çatlak kırık falan yok.marka önerisi varsa yine de alabilirim ve ekran koruyucu ne önerirsiniz
Ekran koruyucu olarak telefonumda spigen markayı kullanıyorum. Türkiyede satılmıyor sanırım çünkü ben de amazon ile yurtdışından aldım. fiyatı belki biraz tuzlu gelebilir ama inanın verdiğinize değecektir. Dandik bir ürün değil ve kesinlikle ne bir kalkma, ne bir hava alma ne de bir ovalleştirilmiş kenarlarında çatlama oldu. bir kaç kere yere düşürdüm telefonumu, genel olarak kılıf üstüne düştü, ekran üstüne direkt düşmedi ama hiç bir çatlak kırık falan yok.
edit
trde varmış hocam, büyük ihtimalle benim telefonum için zamanında tr de yoktu çünkü ben 2 sene önce almıştım .
Buyrun linki.
ben bu ekran koruyucuyu aldım ama 350 daha verip spigeni mi almalıyım?Hocam iPhone için kesinlikle lens koruyucu al, marka fark etmez ucuz olanı kap çünkü kronik olarak bir süre sonra lensin etrafı soyulmaya başlıyor. Bende 12 var çıktığından beri, keşke taksaymışım diyorum.
Ürünü inceledim hocam, genel olarak temperli cam ürünler birbiri ile çok benzer. Kullanmadığım bir ürün hakkında iyi ya da kötü yorumu yapamam ancak ikisi de temperli cam olduğu için ikisinin de koruyuculuğu maksimum diğer plastik dandik ürünlere göre. Kötü bir ürüne benzemiyor ama spigen gibi kalkma-hava alma-çatlama yapmaz mı yoksa yapar mı bilemem hocam. Bu arada eğer kendiniz yapıştıramazsanız size attığım linkteki gibi kolay kurulum olan ürünleri inceleyebilirsiniz.ben bu ekran koruyucuyu aldım ama 350 daha verip spigeni mi almalıyım?
bi attıgım linki inceleyip yardımcı olursanız cok sevinirim
Bu attığın linkteki spigenin yorumlarına baktım ama bi cok kotu yorum vardı ne alsam karar veremedim :/Ekran koruyucu olarak telefonumda spigen markayı kullanıyorum. Türkiyede satılmıyor sanırım çünkü ben de amazon ile yurtdışından aldım. fiyatı belki biraz tuzlu gelebilir ama inanın verdiğinize değecektir. Dandik bir ürün değil ve kesinlikle ne bir kalkma, ne bir hava alma ne de bir ovalleştirilmiş kenarlarında çatlama oldu. bir kaç kere yere düşürdüm telefonumu, genel olarak kılıf üstüne düştü, ekran üstüne direkt düşmedi ama hiç bir çatlak kırık falan yok.
edit
trde varmış hocam, büyük ihtimalle benim telefonum için zamanında tr de yoktu çünkü ben 2 sene önce almıştım .
Buyrun linki.
Son karar tabii ki de sizin hocam, yanlış anlaşılma olmasın sizin aldığınız ürün de kalitesiz bir ürüne benzemiyor, memnun kalırsınız elbet ancak benim de dediğim gibi, kötü yorumlar olabilir ama dilerseniz spigen kalitesini internette araştırabilirsiniz ki dünyanın en iyilerinden, ayrıca direkt olarak ben de birinci ağızdan sizlere deneyimimi aktardım. İleride telefonumu değiştirdiğim zaman şahsi olarak ben spigenden şaşmam. Belki sizler de ileride bundan 3-4 sene sonra Minesk'den şaşmazsınız kim bilirBu attığın linkteki spigenin yorumlarına baktım ama bi cok kotu yorum vardı ne alsam karar veremedim :/
teknoft diye bir marka aldım stokta da son 1 tane kalmıştı, kılıfı herhangi bi şeffaf kılıf alsam farkeder mi sizce ne yapmalıyımSon karar tabii ki de sizin hocam, yanlış anlaşılma olmasın sizin aldığınız ürün de kalitesiz bir ürüne benzemiyor, memnun kalırsınız elbet ancak benim de dediğim gibi, kötü yorumlar olabilir ama dilerseniz spigen kalitesini internette araştırabilirsiniz ki dünyanın en iyilerinden, ayrıca direkt olarak ben de birinci ağızdan sizlere deneyimimi aktardım. İleride telefonumu değiştirdiğim zaman şahsi olarak ben spigenden şaşmam. Belki sizler de ileride bundan 3-4 sene sonra Minesk'den şaşmazsınız kim bilir
upupupteknoft diye bir marka aldım stokta da son 1 tane kalmıştı, kılıfı herhangi bi şeffaf kılıf alsam farkeder mi sizce ne yapmalıyım
Son karar tabii ki de sizin hocam, yanlış anlaşılma olmasın sizin aldığınız ürün de kalitesiz bir ürüne benzemiyor, memnun kalırsınız elbet ancak benim de dediğim gibi, kötü yorumlar olabilir ama dilerseniz spigen kalitesini internette araştırabilirsiniz ki dünyanın en iyilerinden, ayrıca direkt olarak ben de birinci ağızdan sizlere deneyimimi aktardım. İleride telefonumu değiştirdiğim zaman şahsi olarak ben spigenden şaşmam. Belki sizler de ileride bundan 3-4 sene sonra Minesk'den şaşmazsınız kim bilir
şeffaf almayın bence hocam. Sararma kaçınılmaz. Hardcase tipinde sert kılıf alabilirsiniz. Çok tarz ve ikonik kılıflar var aslında, onlara da göz gezdirin derim.teknoft diye bir marka aldım stokta da son 1 tane kalmıştı, kılıfı herhangi bi şeffaf kılıf alsam farkeder mi sizce ne yapmalıyım