İPhone 15 dokunmatik sorunu

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,474
2 gün önce sıfır iPhone 15 cihaz aldım, aldığım dakikadan beridir kafamda bir soru işareti var. Önceden S23 FE kullanıyordum, haliyle şu an daha küçük bir cihaz kullanıyorum ve alışma aşamasındayım, bu yüzden midir bilmem ekrana dokunduğumda algılamıyor gibi geliyor böyle bir kaç kere dokunmam gerekiyor algılaması için. Aşırı sinir bozucu bir hal almaya başladı, sizce garantiye vs göndermeli miyim veya vatan iade alır mı?

2 gün önce sıfır iPhone 15 cihaz aldım, aldığım dakikadan beridir kafamda bir soru işareti var. Önceden S23 FE kullanıyordum, haliyle şu an daha küçük bir cihaz kullanıyorum ve alışma aşamasındayım, bu yüzden midir bilmem ekrana dokunduğumda algılamıyor gibi geliyor böyle bir kaç kere dokunmam gerekiyor algılaması için. Aşırı sinir bozucu bir hal almaya başladı, sizce garantiye vs göndermeli miyim veya vatan iade alır mı?
kırılmaz cam takılı mı

Hayır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonu güncellemedim iOS 18 yüklü , bu yüzden oluyor olabilir mi? Elim falanda küçük bu arada
olmaz bence önce başka birine ver oda denesin ve oluyorsa geri gönder düşükte olosa hatalı olabilir

olmaz bence önce başka birine ver oda denesin ve oluyorsa geri gönder düşükte olosa hatalı olabilir
Valla bilmiyorum sinirim bozuldu ya

Hocam dokunmatik ekran testi yaptım, sorun yok gibi gözüküyor ama bazen böyle bastığımı algılamıyor telefon.

Son düzenleme:
Hocam Öncelikle Güncelleme Deneyebilirsin Güncellememe Nedenin Nedir ?

Birde Merak Attım Neden Üst Model Bir Samsung'a Geçmek Yerine İphone 15 Aldın Sıfır?

Sorun barizse Appleye göster onlar da test eder sorun varsa cihazı değiştirir.

ridir kafamda bir soru işareti var. Önceden S23 FE kullanıyordum, haliyle şu an daha kü
yazılımdan dolayı olduğunu düşünmüyorum android telefonlar ve iphone dokunmatik hissiyatında farklar var iphone biraz daha dokunman gereken yere fokuslanman gerekir birkaç kullanıcıya daha göster ya da başka bir ip15 kullanan varsa oana göster evet sorun var gibi derse o zaman aldığın yere götür sıfır değişimini talep et

yazılımdan dolayı olduğunu düşünmüyorum android telefonlar ve iphone dokunmatik hissiyatında farklar var iphone biraz daha dokunman gereken yere fokuslanman gerekir birkaç kullanıcıya daha göster ya da başka bir ip15 kullanan varsa oana göster evet sorun var gibi derse o zaman aldığın yere götür sıfır değişimini talep et
Aynı model başka bir cihazda denedim, sorun benim telde değilmiş. Dediğiniz gibi focus istiyor.

Hocam Öncelikle Güncelleme Deneyebilirsin Güncellememe Nedenin Nedir ?

Birde Merak Attım Neden Üst Model Bir Samsung'a Geçmek Yerine İphone 15 Aldın Sıfır?
Değişiklik olsun istedim, ultra serisi dışında kullanmak pek içime sinmeyecekti. Ön kamera sosyal medya ve stabilite için ya.

Aynı model başka bir cihazda denedim, sorun benim telde değilmiş. Dediğiniz gibi focus istiyor.

Değişiklik olsun istedim, ultra serisi dışında kullanmak pek içime sinmeyecekti. Ön kamera sosyal medya ve stabilite için ya.
Evet hissiyatı farklı biraz bende geçişte afallıyorum bazen de maks 1 haftaya alışırsın.

Evet aynı durum bende de var. Androidden geçtim, bir tık rahatsız etti beni de.

evet bende androidden 15 pro maxe geçtim kesinlikle dokunmatik problemi yaşıyorum basamıyor gibi hissediyorum sizinde sorun cihazınızda değildir , iphone kullanıcısı birine gösterirseniz muhtemelen normal olduğunu gösterir içinize siner zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,195,513
Üyeler
189,854
Son üye
ernest52
Geri