İphone 15 için kılıf önerisi?

Conqureor

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
488
Mavi rengini aldım telefonun rengi kapansın istemiyorum pek. Şeffaf kılıf istiyorum ancak sararma durumu var orijinallerde bile oluyomuş galiba. Kılıflarda zannettiğimden daha pahalıymış :D.
Hem sağlam olsun hem de şeffaf olmasını istiyorum. Birde geç sararsın mümkünse :) Önerisi olan varmıdır

Mavi rengini aldım telefonun rengi kapansın istemiyorum pek. Şeffaf kılıf istiyorum ancak sararma durumu var orijinallerde bile oluyomuş galiba. Kılıflarda zannettiğimden daha pahalıymış :D.
Hem sağlam olsun hem de şeffaf olmasını istiyorum. Birde geç sararsın mümkünse :) Önerisi olan varmıdır
Trendyol iphone 15 şeffaf kılıf bunun 16plus olanını aldım sararma konusunda bilgim çok yok ama çok güzel bir kılıf tavsiye ederim. Yorum olmadığının farkındayım hocam

Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz hocam
Daha dün kullanmaya başladım hocam slikon kılıf almıştım çizik vs vardı bu daha iyi geldi o yüzden sararma konusunda bir şey diyemiyorum isterseniz biraz daha araştırın üründe yorum yok aklınız kalmasın

Şansa bırakmak yerine awm lerde olan kılıfcılardan deneyip almak daha mantıklı değil mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,049
Üyeler
189,537
Son üye
piveriser
Geri