IPhone 15 mi Galaxy S25FE mi?

tunahanselcuk61

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
179
Bütçe
50000
Dostlar selamlar bu iki telefon arasında kaldım ikisinden birini alacağım sizce hangisini almalıyım?
Bu zamana kadar yurt dışı olarak 10 15 cihaz değiştirmişimdir APPLE bünyesinde.
Samsung olarakda yurt dışı s24 ultra kullandım.
Yani applea bu yüzden daha yakınım samsung bir tık karmaşık geliyor bana appleda erişim kolaylığı varmış gibi hissediyorum.
Bu alacağım cihazlar Türkiye cihazları olacak ve garanti süreleri bitene kadar kullanmayı düşünüyorum. Kullandığım yurt dışı cihazlarda çekim gücünün daha zayıf olduğunu gözlemledim.

Bende iphone kullanıyorum. Ama 15 kötü ya. Arkadaşlarda falan var şarj dayanmıyor.
Bütçe çıkarsa 17, s25+ ya da s25 falan bak.

Bende iphone kullanıyorum. Ama 15 kötü ya. Arkadaşlarda falan var şarj dayanmıyor.
Bütçe çıkarsa 17, s25+ ya da s25 falan bak.
Hocam İphone 17ye o kadar para bağlamak istemiyorum ya en azından düz seriye 15 ona göre daha insaflı :D

Apple'a alışıksan apple'dan şaşma. Yıllarca apple telefon kullanmış kardeşime 24fe hediye aldım, 1-2 ay kullandı alışamadı baktım olmayacak iphone 15 aldım. Alışkanlıklar kolay değişen şeyler değil, bende androide alışkınım hayatta elimi apple'a sürmem.
16e de alabilirsin güzel telefon.

Hocam İphone 17ye o kadar para bağlamak istemiyorum ya en azından düz seriye 15 ona göre daha insaflı :D
2018 den beri 8 plus kullanıyorum. Telefonla çok işim olmadığı için değiştirmiyorum.
Ama yeni alacak olsam 50 bin ona verene kadar s25+, s25 ultra ya da 17 alırım.

16e alana kadar 2.el 13 al kullan daha iyi.

Dostlar selamlar bu iki telefon arasında kaldım ikisinden birini alacağım sizce hangisini almalıyım?
Yani applea bu yüzden daha yakınım samsung bir tık karmaşık geliyor bana appleda erişim kolaylığı varmış gibi hissediyorum.
Bu alacağım cihazlar Türkiye cihazları olacak ve garanti süreleri bitene kadar kullanmayı düşünüyorum. Kullandığım yurt dışı cihazlarda çekim gücünün daha zayıf olduğunu gözlemledim.

samsungta üst menüden quick sharea falan erişebiliyorsun appleda airdrop açmak için ayarlara girmek gerekiyormuş arama çubuğu da yok çok karmaşık gelmişti
iphone istersen iphone 17 veya s25+ bak bence samsungun 3 gün sonra lansmanı var s25 serisine kampanya falan olabilir stok eritmek için

Dostum iphone 15 kötü.

Bütçeni maksimum 50bin olarak baz alıyorum. Bu durumda iphone tarafında alabileceğin en mantıklı telefon 16e olur.

Android tarafında eğer küçük telefon seviyosan S24 al, büyük telefon dersen S24+ al. S25 serisinin fiyatları gereksiz şişti soj dönemlerde onlara girme.

Apple'a alışıksan apple'dan şaşma. Yıllarca apple telefon kullanmış kardeşime 24fe hediye aldım, 1-2 ay kullandı alışamadı baktım olmayacak iphone 15 aldım. Alışkanlıklar kolay değişen şeyler değil, bende androide alışkınım hayatta elimi apple'a sürmem.
2018 den beri 8 plus kullanıyorum. Telefonla çok işim olmadığı için değiştirmiyorum.
Ama yeni alacak olsam 50 bin ona verene kadar s25+, s25 ultra ya da 17 alırım.

16e alana kadar 2.el 13 al kullan daha iyi.
Dostum iphone 15 kötü.

Bütçeni maksimum 50bin olarak baz alıyorum. Bu durumda iphone tarafında alabileceğin en mantıklı telefon 16e olur.

Android tarafında eğer küçük telefon seviyosan S24 al, büyük telefon dersen S24+ al. S25 serisinin fiyatları gereksiz şişti soj dönemlerde onlara girme.
Fiyatına değeceğini bilsem 17 Pro Max alırım aslında kredi kartının zamanı geldiğinde asgarisini öderim taksitli gibi almış olurum ama fiyatına değer mi? 117bin

16e köt

iphone 16e sahibiyim sakın gidipte iphone 15 alma teknolojik olarak acayip geri bir telefon 16e al geç bütçesinin en iyi telefonu

ram işlemci ve batarya 10 numara 5 yıldız

iphone 16e sahibiyim sakın gidipte iphone 15 alma teknolojik olarak acayip geri bir telefon 16e al geç bütçesinin en iyi telefonu

ram işlemci ve batarya 10 numara 5 yıldız
S25 ULTRAYA GEÇMEYE DEĞER Mİ PEKİ HOCAM

S25 ULTRAYA GEÇMEYE DEĞER Mİ PEKİ HOCAM
s25 ultra kullanamdım bilmiyorum ama s25 ultra tabikide daha iyi bir telefon ama bütçeniz yetmiyorsa 40 bin bandındaysanız ve iphone istiyorsanız en iyi ürün bu yoksa aynı klasman telefon degiller

Geri